Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nem akar felvállalni vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem akar felvállalni vagy lehet megcsal nem tudom .. Mi lehet az oka ?

Figyelt kérdés
A mostani párom akivel December óta vagyunk együtt , miért van az hogy amit vettem neki kulcstartót nem veszi fel, a lány barátai előtt letagad , nem akarja hogy kitegyek egy képet vagy hogy kapcsolatban vagyunk , azzal a címszóval hogy ő nem híve annak hogy ki rakjunk valamit, de mellette ő ugyan úgy rak ki magàtol, a volt barátnőivel is egy csomo minden kint volt . Miért csinálhatja ezt ??

2021. ápr. 11. 09:22
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
97%
Meg is válaszoltad. Nem vállal fel, lehet, hogy megcsal.
2021. ápr. 11. 09:50
 2/11 anonim ***** válasza:
97%
Nem a párod, csak a dugó pajtija vagy. Melletted több nő is van neki. Ezért
2021. ápr. 11. 09:56
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Csak te gondolod hogy a párod és kapcsolatban vagytok. Ő csak dugó pajtinak tart téged.
2021. ápr. 11. 09:57
 4/11 anonim ***** válasza:
90%

Exemnek gyereke is lett,nmégis ugy allitja be az adatlapját, mintha egyedulállo ffi lenne. Egy családi képet sem tesz ki. Mikozben pedig komolyan gondolja a kapcsolatát mert eleve gyereket is csinált bele.

Ránézésre hirtelen egy szingli pasinak tunik az egesz oldala.

Es a nője is belehet szabályozva mert az sem oszt meg semmit az exem oldalán de egy kommentet sem amiből barkinek is lejönne hogy ő is van egyaltalán

2021. ápr. 11. 10:04
 5/11 (:Puszedli :) ***** válasza:
53%

Gondolom az ilyen profilok mögött akik olyanok mint a szinglik szerintem nyitot kapcsolat áll fent vagy fontos beosztásban vannak és üzleti ügyekre használják. Nem akarják h a magánéletük keveredjen.

De az is lehet könnyedén h több barátnője van vagy csak szimplán nnincs más és dugó pajti ként tekint rád. Habár ezt tőle kéne kérdezned. Mert így látatlanba nehéz megmondani.

2021. ápr. 11. 10:16
 6/11 anonim ***** válasza:
Vagy nem téged csal, hanem veled csal. Az is egy opció. Illetve amit mondtak, hogy valójában nem gondolja komolyan ezt a dolgot veled. Akárhogy is, ha ez téged zavar, akkor beszéld meg vele, kérdezz rá. Az mindig gyanús, ha nem vállal fel, személyesen sem (az online jelenlét még csak-csak, bár ha korábbi kapcsolataiban nem így volt, akkor az is gyanús).
2021. ápr. 11. 10:22
 7/11 A kérdező kommentje:
Kérdeztem és csak annyi a válasz hogy mert ő nem híve annak h minden ki van rakva, de hat ugye eddig is kivolt neki minden, meg lány barátai előtt letagad, aztán közbe meg mondja hogy mióta vagyok azóta nincs úgy romokba , meg építkezik , és hogy mondjam hogy legyen a konyha mert hogy ugyis én mozgok benne, meg hogy nem akarja hogy az én szívem másé legyen stb . Nem értem hogy akkor mi ez
2021. ápr. 11. 10:32
 8/11 anonim ***** válasza:

Ez az amit az exem csinal. Gondolom ő is ilyeneket mond otthon hogy a magánélet az magánélet es nem közösségi.

4.voltam

2021. ápr. 11. 10:35
 9/11 (:Puszedli :) ***** válasza:
100%
Én otthagynám. Ha meg nem mond neki h ez neked fotos és a tetteiben is látszodjon meg. Mert biztos van olyan aki értékel normálisan és nem aláz meg azzal h nem válalfel meg letagad meg nem mutatkozik veled. Ez gusztustalan szerintem.
2021. ápr. 11. 10:38
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Az egyik exem dettó ezt csinálta, és igen, több vasat tartott a tűzbe, randizgatott mellettem más lányokkal is és nem vállalt fel, mindenféle hülye kifogásokkal jött, hogy miért ne legyen nyilvános, hogy kapcsolatban vagyunk stb. Repült is arany bogaram, ilyen szánalmas kisfiúkkal nem érdemes az embernek húznia az idejét.
2021. ápr. 11. 11:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!