Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők miért nem hajlandók felvállalni hogy vannak igényeik?
Figyelt kérdés
Miért kell ez a cukiskodás hogy nekik nincs is semmi elvárásuk?
Pedig egyértelmű hogy vannak anyagi szellemi szexuális meg mittomén mivel kapcsolatban még elvárásaik.
2022. febr. 1. 12:18
1/30 anonim válasza:
Miféle nő mondja, hogy nincs semmi elvárása?
2/30 anonim válasza:
Minden embernek vannak igényei, nemtől független, ezen nincs mit felvállalni ez nyílt titok
4/30 anonim válasza:
Nyilván mindenkinek vannak. Ahogy neked is.
5/30 anonim válasza:
Elképzelni nem tudok olyan nőt, akinek lennének igényei. Szerintem minden normális nőnek (és férfinak) vannak igényei, hogyan is ne lennének? Ez viszont egyáltalán nem rossz dolog. Ezt mindenki tudja.
6/30 A kérdező kommentje:
De ha mondod bármire hogy az, akkor letagadják hogy nem is.
2022. febr. 1. 12:23
8/30 anonim válasza:
Elég baj volna ha nem lenne semmilyen elvárás pl. párkeresésben, ahol (tudom, már nem duvat leírni de) elvileg azt a társat keresem, akivel megosztom az életemet jóban-rosszban.
10/30 anonim válasza:
Azt én sem értem, 2022-ben miért nem lehet legalább azt kimondani, hogy, ahogy a matematika fogalmaz, a külső "szükséges, de nem elégséges feltétel". Általában azzal jönnek, hogy az számít a legkevésbé, pedig ha a csajhoz képest külsőben szinten aluli vagy, akkor csinálhatsz/mondhatsz bármit, nem fog menni. Mondhatjuk úgy is, hogy a külső KO kritérium. Viszont ilyetén akár azt is mondhatnánk, hogy csak az számít, mert ha az nincs, akkor bizonyosan semmi sincs. Ugyebár.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!