Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen indokot találnál ki arra, hogy ha menned kell egy helyre, de nem akarod magaddal vinni a barátnődet, mert cikinek érzed, és nem mered felvállalni sok ember előtt?
Mit mondanál a nőnek?
Leginkább férifiakhoz szól ez a kérdés, akik voltak már hasonló helyzetbe.
azt, hogy szakítás előtt állunk
aztán miután hazamentem, szakítanék is, és keresnék egy olyan nőt, akit mindenestül elfogadok és vállalok mások előtt is
Ilyen helyzet akkor adódik, ha valakinek van egy barátnője, akivel jó esténként szexelni, de azért nem vinné el nyilvános helyre, ide-oda, mert nem egy nagy szépség... De amíg nincs jobb, megfelel ő is.
Milyen indokot találjon ki az ember, hogy nem viheti magával pl. egy családi összejövetelre?
Mert nem akarja, hogy például a bátyja, aki egy szép csajjal van együtt, nevessen rajta titokban! Szerintem érhető a kérdés!
Ez egy "nagyszerű" kapcsolat lehet.
- Nem mered felvállalni a nőt sok ember előtt
- Ezt nem mered a nőnek a szemébe mondani
- Ezek szerint nem teszik a nő személyisége (mert vállalhatatlan)
- Szexre van használva a nő, de szegény úgy tudja, hogy párkapcsolatban van
- Ki "kell" találni egy indokot amivel félre lehet vezetni a nőt, tehát hazudni kell a kapcsolatban
Gondolom azért nem lehet a nőnek igazat mondani, mert akkor szakítás lesz és nem lesz meg a fix p*na otthonra.
Sokkal gerincesebb dolog igazat mondani, és nem kitalálni mindenféle mondvacsinált indokot. Vállald fel a döntéseidet, és annak következményeit.
Nem értem a kérdést! Nem lenne olyan barátnőm, akit nem vállalok fel bárki előtt.
Az meg a vicc kategória, hogy a bátyám röhögne titokban, mert neki szerinte szebb a barátnője, de ha még így lenne is leszarnám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!