Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nők ti hagynatok, hogy a pasi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők ti hagynatok, hogy a pasi csúnyán beszéljen veletek? Kiabaljon stb stb

Figyelt kérdés
2024. máj. 16. 12:22
1 2 3 4 5 6
 41/52 anonim ***** válasza:
100%
Egy szakítás sose az, de egyszerűbb mintha nem lenne hova menned
2024. máj. 29. 09:32
 42/52 anonim ***** válasza:
Ne hagyd, tudd az értéked! Ha te tiszteled, a minimum, hogy ő is az teszi! Ne engedd senkinek sem , hogy degradáljon!
2024. máj. 29. 20:36
 43/52 anonim ***** válasza:
Nem fog megváltozni, neked kell erősnek lenni és elhinni, hogy ennél többet erdemelsz és kapsz is!
2024. máj. 29. 20:37
 44/52 anonim ***** válasza:
Tedd ki!
2024. máj. 29. 23:01
 45/52 A kérdező kommentje:
Na most megzsarolt egy szexualis dologgal. Nem bírom en ezt.. Itt sirok a munkahelyem
2024. máj. 30. 09:42
 46/52 A kérdező kommentje:
Van itt valaki?
2024. máj. 30. 12:58
 47/52 anonim ***** válasza:

Nagyon bolond vagy ne is haragudj. Ugyanazt hajtogatod újra és újra.

Bunkó a párod? Igen

Jó neked? Nem

Választás: a, elhagyod, letiltod örökre s gyógyulj meg pár év alatt nélküle

b, de megint szemét, de megint szemét miért az..bla bla...

2024. jún. 6. 01:56
 48/52 anonim ***** válasza:
Értsd meg hogy SOHA nem fog változni!!!
2024. jún. 6. 19:18
 49/52 anonim ***** válasza:
Az jutott eszembe, a párod esetleg nem skizofrén? De akkor is előbb-utóbb úgyis szakítás lesz a vége, ha az ha nem. Ismertem egy pasit, aki skizofrén volt, több év után szakított vele a barátnője, de még a férfi saját anyja is azt mondta, hogy sajnálja, hogy vége, de megérti a nőt, mert tudja, hogy milyen a fia, a volt párkapcsolatban a pasi. Nyilván egy kapcsolat sincs vita vagy veszekedés nélkül, de ha ennyire folyamatosan van, ott már sajnos valami nagyon nagy baj, úgyhogy bocsi, de én is szakítást javaslom, igen, sajnos valószínűleg akár évek is lehetnek, amíg meggyógyulsz lelkileg. Egy nő is tud ilyent okozni amúgy egy pasinak, amikor csak kihasználja a nő a férfit és a férfi érzéseit, sajnos szegény új páromtól hányszor megkaptam, hogy Ő nem az exem, de Ő is hozott nagyon rossz lelki dolgokat a kapcsolatotban, de végre szép lassan összevsiszolódunk, természetesen ez nem azt jelenti, hogy soha többé nem fogunk veszekedni, de nem mindegy, hogy ez minden napos vagy csak néha van. Szóval én is a szakítást, és a szakítás mellett kitartást javaslom Neked, tudom, hogy most nem egyszerű, de szerintem sem tudsz mást tenni. Annak a férfinak vagy már nem tetszel vagy van Neki más vagy pedig sosem akart Tőled komolyat. De minden esetre sok sikert és legyél minél hamarabb boldog!
dec. 20. 22:24
 50/52 anonim ***** válasza:
Dobd már ki!
dec. 21. 11:17
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!