Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem túl figyelmes a pasi,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem túl figyelmes a pasi, de... ti hagynátok?

Figyelt kérdés
Hát nem arról híres, hogy túlzottan figyelmes lenne, ami nekem jól esne, ugyanakkor számíthatok rá, és akkor beleteszi szívét-lelkét. De ugye ez utóbbi elég ritkán fordul elő, a mindennapokban inkább a figyelmességek jönek elő, ebben viszont elszomorodom, a korábbi tapasztalataimban ez nem volt gond. A ti pasijaitok is ilyenek? Amúgy nem szerencsétlen, sikeres.
2021. máj. 13. 13:03
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Miben nyilvánul meg, hogy nem figyelmes? Igazából ettől függ a válaszom, hogy nekem beleférne-e vagy nem
2021. máj. 13. 13:18
 2/10 anonim ***** válasza:
84%
Nekem a figyelmesség a szeretetnyelvem, szóval boldogtalan lennék egy olyan ember mellett, akinél ez nincs meg a hétköznapokban.
2021. máj. 13. 13:19
 3/10 A kérdező kommentje:
Ha megkérem, hogy el kéne hozni egy bútort, akkor számíthatok rá, de ha azt mondom, hogy milyen (fajta) filmre ülnék be szívesen, azt elfelejti. Kiragadott példa, azaz ilyen apróságok de nem esik túl jól amikor többször figyelmeztetem és még akkor se fogja.
2021. máj. 13. 13:20
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Ez még önmagában kevés infó nekem. A férfiak agya másképp működik, nem mindent jegyeznek meg annyira könnyen, az enyém sem.
2021. máj. 13. 13:25
 5/10 anonim ***** válasza:
33%
Nekem pont az apróságok a fontosak, ha valamit kérnem kell azzal el is veszíti a dolog az értékét.
2021. máj. 13. 13:27
 6/10 A kérdező kommentje:
4-es! Akkor kérdezz konkrétumra, mert nem tudom mit szeretnél.
2021. máj. 13. 13:32
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Bocs, hogy férfiként szólok hozzá.

Kérdező!

Hidd el, hogy hosszú távon, együttélésben, pláne amikor már gyerekek is vannak, az fog számítani, amiben ő jó, vagyis, hogy megbízható, számíthatsz rá.

És egyébként, bár csodát ne várj, de pont ezekben az apró figyelmességekben, amiknek a hiánya zavar, változhat könnyebben az ember. Szóval, ha ezeken nem mérgelődsz és nem hisztizel, csak sokszor elmondod, hogy neked ez milyen jól esne, lehet, hogy évek múlva már némiképp tud majd figyelni ezekre.

2021. máj. 13. 13:47
 8/10 anonim ***** válasza:
48%

Nekünk 1000 szóból kell megjegyezni 10 fontos dolgot, nektek 10-ből hármat. Példák:

Férfi: Este jövök, légyszi főzz már egy paprikáskrumplit.

Nő: Vezetés közben meséli a barátnőd az anyósülésről: Emlékszel még arra a volt barátnőmre, Olgára akivel együtt jártam iskolába amikor alsós voltam? Vele egyszer beszélgettünk a ruhákról es egyet értettünk abban hogy a barna csizma sokkal jobb mint a fehér, lapos talpú cipő. Persze csak akkor ha szoknyát veszünk hozzá, farmerban már a lapos talpú is jó lehet.

Aztán utána: miért nem emlékszik hogy nekem a barna csizmák tetszenek és hogy Olgának hívták az általános sulis barátnőmet?

2021. máj. 13. 14:03
 9/10 anonim ***** válasza:
58%
Nokent tudom, hogy mi nok sem figyelunk a nekik fontos nekunk piszlicsare dolgokra, es forditva. Ha nem fontos komoly dolgokban nyilvanul meg, akkor egyszeruen csak a noi es ferfi gondolkodas kulonbozosege. Aki meg szuperfigyelmes noi szemmel, esetleg teljes onfeladasban el.
2021. máj. 13. 14:24
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

4# vagyok azt irod beleteszi szívét lelkét és számithatsz rá.

Ha kimutatja a szeretetét, törődik veked, akkor az többet ér sztem mint hogy adott esetben elfelejti milyen filmet szeretsz. Nem tudom együtt éltek e és mi az ahol még nem figyelmes.

Enyém is felejtősebb, mert más dolgokon is jár az agya, de alapvetően iszonyúan figyelmes.

2021. máj. 13. 14:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!