Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a pasi második találkozò után se csòkolt meg akkor nem keltettem fel a figyelmét?
A férfiak ilyenkor mérlegelik a helyzetet, ugyanis szinte minden nőnél elég egyetlen dolog ami nem 100% egy randin és azonnal megszakad az egész.
A csók meg pont ilyen. Számba veszi a lehetőséget, hogy megéri bepróbálkozni egy csókkal és elbszni mindent mert még nem biztos benne, hogy hasonlóan gondolod vagy még kivár. Könnyebb dolgod lenne, ha mondjuk érezné rajtad, hogy nem bánnád a közeledését. Megfogod a kezét valamilyen indokkal, néha végig simítod a vállát/karját, stb.
Bonyolult ez mert nem mindig lehet olvasni a jelekben. Nálam is volt, hogy egy lány még az intim tetkójáról is mutatott képet, tali végén, búcsúnál pedig kitért arra, hogy a rúzsa sem tud elkenődni. Nekem nem esett le, lekapni nem akartam mert nem tudtam mit gondol, nyomtam két puszit az arcára és, hát több randink nem is volt. :/
Csaj létemre nekem kellett volna?
Utána meg megkaptam volna hogy tapadòs vagyok
"Utána meg megkaptam volna hogy tapadòs vagyok"
Ő meg, lehet arra gondolt, nincs csók, mert azt hiszi, csak a bugyiba akarok bejutni:)))
Azt nem értem, ha jó volt mind két randi, miért kell agyalni? Azt érzed, hogy jól érezte magát, vagy nem. Jól érezte magát, majd alakul.
Vagy már nedves a bugyi?:))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!