Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nők ti hagynatok, hogy a pasi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők ti hagynatok, hogy a pasi csúnyán beszéljen veletek? Kiabaljon stb stb

Figyelt kérdés
2024. máj. 16. 12:22
1 2 3 4 5 6
 21/52 anonim ***** válasza:
86%

Hát ne haragudj, de távol vagy te a normálistól. Nem csoda, hogy a f_sza ki van veled, ha folyamatosan hívogatod. Nem dolgozol, hogy ennyire ráérsz? Aki dolgozik, az nem ér rá folyamatosan telefonálgatni.

De utálom az ilyen embereket, mint te meg a kedves párod. Csak marjátok egymást, balhé, üvöltözés minden nap, de nem szakítanak, hanem másoknak panaszkodnak a saját f_szságuk miatt.

Ha szar neked, akkor szakíts, ha meg nem szakítasz, akkor meg kussolj és szagold amit szakítottál.

2024. máj. 16. 13:11
 22/52 anonim ***** válasza:
92%

Arra válaszolj, hogy ha kinyom, minek hívogatod, ha pontosan tudod, hogy üvöltözés a vége.

Szakítani nem fogsz, ez nyilvánvaló, akkor legalább ne provokáld.

2024. máj. 16. 13:13
 23/52 anonim ***** válasza:
17%
A kommentek 95% nem hagyná. A valóságban, meg minden második kapcsolatban vannak cirkuszok, üvöltözések...
2024. máj. 16. 13:41
 24/52 anonim ***** válasza:
100%
Veszekedések mindenhol vannak, de azt lehet kultúráltan is
2024. máj. 16. 13:43
 25/52 anonim ***** válasza:
100%

6. válaszoló vagyok.

Nem, 23-as, szerintem enyhe túlzás a 95%… nyilván egy böriben vagy egy putrinegyedben igen, lehetséges, de az átlagos családokban közel sem.

…bocsánat, de ezzel kapcsolatban is azt gondolom:

- megválaszhatjuk a munkahelyünket (ok, nem mindenki, meg tanulni és teljesíteni is kell- de én pl a gyereket is mindig ezzel motiválom, nem a pénzkereseti lehetőséggel a tanulásra: VÁLASZTÁSI lehetőséget ad- minél jobban értesz valamihez, annál inkább lehet szempont a pénzen túl pl a hangulat, stílus stb.)

- a gyereked iskoláját is, nem kötelező a gettóban a körzetesbe vinni, mert akkor az én hátsómat nem kell megemelni, ha meg valakinek ez a főszempont, ne tessék csodálkozni, hogy bizony alpári közegben alpári dolgokat lehet tanulni

- a kommunikáció, empátia, tiszteletteljes viselkedés (illem, konfliktuskezelés, véleménnyilvánítás stb) tanulható dolog… mondjuk 20 éves kor felett már enyhén gáz azzal takarózni, hogy azért vagyok egy állat, meg azért van szerintem jogom ocsmány módon viselkedni, mert bezzeg a gyerekkorom… mindenki visz zsákot, sebet, sérelmet- de felnőttként lehetőséget is kap a többség valamit korrigálni, javítani, kilépni- a bántalmahó, rabságban tartó, végletes kisebbségről most ne beszéljünk

- meg kell tanulni nagy kövér NEM-et mondani, ha valaki viselkedése nem OK- nagyon kevés olyan kényszerhelyzet ugrik be az átlagember életéből, mikor valahonnan nem lehet arrébb menni, nem lehet kultúráltan szólni, nem lehet elköltözni, kilépni- még egy száguldó mágnesvonaton is max átmész a másik kocsiba vagy végszükség esetén bezárkózol a budiba, ha valaki teljesen agresszívan mondja a magáét

- segítséget is mindig lehet kérni: akár családtagtól, akár segítőktől, hatóságtól, járókelőtől…

Nem akarásnak nyögés a vége, aki évekig viseli, hogy paraszt vele a másik, annak egészségére, bizonyára lelki szükséglet, de nem ez a leggyakoribb, nem ez a norma.

Meg kell választani egy értelmesebb, tanultabb, rendesebb közeget, ha lehet: akár lakóhelyben, akár munkában, akár más kozösségben és akkor remélhetjük, hogy kevésbé érnek ilyen attrocitáso.,

2024. máj. 16. 14:31
 26/52 A kérdező kommentje:
Én értem amit mondasz, csak az a gond, hogy ez a férfi egyik percben normális a másikban pedig mintha nem is ő lenne. Egyik percben kedves velem a másikban már üvölt. Azt hiszi neki mindent szabad, en nem számítok, hiába beszéltem meg vele, bocsánatot kért tőlem amiért buta volt és utána masnap ismét üvöltött
2024. máj. 16. 14:42
 27/52 anonim ***** válasza:
100%
Tehát nem változik soha, így két lehetőséged van. Le éled így az életed, vagy ott hagyod.
2024. máj. 16. 14:47
 28/52 anonim ***** válasza:
0%
Meg kellene kicsit szadizni, be kell tőrni!
2024. máj. 16. 19:44
 29/52 anonim ***** válasza:
58%
Bár nem írta a troll a szokásosat, hogy "de azt mondta hogy csak viccel", de enélkül is felismerhető hogy ez az.
2024. máj. 16. 20:24
 30/52 Kitti089 válasza:
76%

Kedves kerdező!

Tapasztalatbol mondom,hogy ez csak rosszabb lesz! Nem teljesen látod még,hogy ennek az embernek soha nem fogsz tudni megfelelni,bármennyire is szeretnéd. Nem tud tisztelni téged,és nem is fog tudni. Valószínűleg más problema is van azon kivűl,hogy telefonon nem akar veled beszélni,gondolom sokmindenért téged hibáztat,és el is hoszed hogy ta vagy a hibás és mindent jóvá is akarsz tenni,csak hogy kapj tőle némi figyelmet es szeretetet. Mint ahogy sok hozzászóló,én is azt tanácsolom,hogy engedd el. Valószínűleg nagyon kötődsz hozzá,köszönhetően ennek a bánásmódnak,hisz akitől néha kapsz egy kis szeretetmorzsát,ugyanettől kapod utána a "pofonokat" és egy mókuskerékbe keveredtél. Vedd észre,hogy ennél többet érsz,tanuld meg hogy a boldogságodat ne más hozáállasa váltsa ki,békülj ki önmagaddal és hidd el,van olyan ember aki tud majd viszont tisztelni és szeretni,de először meg kell szeretned saját magad,ismerned kell az értekeidet. Szoval első körben nézz magadba,hogy miért vagy vele,miert hagyod hogy bántson,és kezdj el dolgozni azon hogy magaddal legyél kibékülve,és átlátod hogy ezt a bánásmódot nem vagy köteles elviselni

2024. máj. 19. 06:31
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!