Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők ti hagynatok, hogy a pasi csúnyán beszéljen veletek? Kiabaljon stb stb
A minap szerettem volna felhivni persze nem vette fel... Nagyon rosszul lettem, hogy megint mi baja van velem hisz azelotti nap találkoztunk.
Szoval ram nyomkodta, brle ordibalt aztan ram vagta, megint ram vágta.. Többször is utána meg letiltott. Masnap mintha mi sem történt volna ugy csinal
és ezek után még szóba állsz vele?
Ne haragudj, de meg is érdemled...
Nem tűrném, nem is tűrtem soha.
De most ettől eltekintve, ha kinyom, akkor mi értelme van még ezerszer felhívni, hogy még ezerszer kinyomhasson? Tényleg a logikát nem értem e mögött. Akár nem tudja, akár nem akarja fölvenni, mindegy, fölöslegesen hívogatod, csak egyre jobban idegbe jön tőle, mint az te is tapasztalod. Ha valami annyira sürgős, akkor megírod neki üzenetben és majd visszahív, ha tud/akar.
S te eltűröd, hogy miután így bánt veled, masn5ap úgy tegyen, mintha semmi nem történt volna?! Megteszi, meg is fogja, mert tudja, hogy veled megteheti. Csak te dönthetsz!
N41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!