Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők ti hagynatok, hogy a pasi csúnyán beszéljen veletek? Kiabaljon stb stb
nálam ez válóok lenne :D
Gyerekkoromat nevelőapám végiverte, végigordította, így tanulva ebből, senkinek nem engedem meg ezt velem szemben.
Van egy szint, ami felett fel sem merül, hogy BÁRKITŐL eltűrnék effajta verbális agressziót.
Én sem teszem, ugyanezt joggal várom el másoktól is, ez nemtől, kapcsolati szinttől tökéletesen független.
Velem ezért nem is szokott ordibálni se a főnököm, se a futár, se a gyerek… vagy ha mondjuk elő is fordul vagy valaki bepróbálkozik, azonnal visszajelzem (kimérten, nyugodtan)- hogy ezt velem nem.
Ha folytatja (van az a paláverező színvonal…) akkor lezárom, otthagyom azzal, hogy ha tud normálisan viselkedni, keressen bátran.
Ez mondjuk a “kényszerű” kapcsolatoknál bevált nálam- mert pl a kollega nem lecserélhető és nem is én döntök erről…
De a magánéletemben, a saját emberi kapcsolataimat, páromat azért megválasztom. Hangot megemelni néha ér- van olyan, hogy feszültek vagyunk, tehetetlenek, nem is neki szól… de ekkor is ér jelezni, a másiknak meg- ha lenyugodott- elnézést kérni.
Aki erre nem képes, az nem kell az életembe. Ennyi.
Velem rendszeresen uvoltozik a telefonban... Márha éppen felveszi... Ne idegelj ki!!
Ne nyomorits!
En mindig normális vagyok vele és kedves.
Nem veszi fel, rád nyomja, üvölt - szóval nem vevő rád.
Ne erőltesd a dolgot, őt pedig hagyd ott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!