Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szakítottam a párommal mert...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítottam a párommal mert nem akart gyereket mert neki már van, de nekem végig hazudta hogy szeretne velem közöset, sőt a múltban is volt egy nő akitől akart, lehet a mostani barátnőjétől akar majd gyereket vagy csak hülyíti? Vagy velem van a baj?

Figyelt kérdés
Azt mondta nem akar már gyereket senkitől mert neki mindene megvan a gyerektemaval kapcsolatban, azta mondtam neki rendben ne legyen gyerekünk, de elhagyott mert unalmas volt neki a kapcsolat azt mondta pár ev múlva ujrakezdhetjuk

máj. 16. 11:39
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Úgy érzem igaza volt, és jobb lenne ha nem lenne közös gyerekünk
máj. 16. 15:42
 12/12 TENGEERPICI ***** válasza:
0%
Kérdezd meg tőle mi a véleménye a feminizmusról. Akkor minden választ meg kapsz. Gondolom tudod mit jelent az a szó hogy feminizmus. Ha még sem akkor itt van. A feminista olyan személy akinek a beállítottsága: "Ami a tiéd az az egyém kis. Ami az enyém azzal én rendelkezem." Ha ilyen felfogású egyénnel alakítasz kapcsolatot akkor tudnod kell, lehet közös utódotok, de bármerre is jár mindig lesz neki olyan aki éppen a következő skalp. Sokan a nyitott kapcsolatot is feminizmusnak szokták nevezni tévesen. Csak szóltam. TENGERPICI 2024.05.17.
máj. 17. 08:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!