Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan, hogy egy férfi egyáltalán nem akar szexelni a saját barátnőjével sem? Miért?
Pl. aszexualis?
Vagy: szeretoje van, bizonyos okok miatt nem kivan: elhizas, nem megfelelo higienia, 0 kreativitas az agyban..impotencia..de olyanrol is hallottam, hogy a pasi reggeltol estig melozott, aztan mindig hulla faradtan dolt be az egyba.
Hirteken ezek ugranak be.
Ezt általában az emberek a partnerüktől kérdezik meg.
Csak akkor nem szokták ha tartanak attól, hogy a másik kiabál majd velük, vagy elhagyja őket, vagy kicsit fél tőle.....
Így csak találgatni lehet.
De személy szerint ha nem fekszek le egy nővel, mondjuk maximum nagyon nagyon maximum 1 másfél hónapon belül akkor abszolút nem vonzó számomra...
Volt egyszer egy nő akivel ismerkedtem, jól éreztem magam vele, mindenről tudtunk beszélgetni, hasonló volt az érdeklődési körünk, általában 1 véleményen voltunk mindenről, szóval jól éreztem magam mellette.
De....soha nem állt volna fel rá.
Szóval amolyan legjobb barátnak lett volna jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!