Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek ha a barátnőm nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ha a barátnőm nem kedveli egy régi barátomat és annak barátnőjét és emiatt nem akar közös programokban részt venni?

Figyelt kérdés

Egy éve vagyok együtt a barátnőmmel. Azért rossz ez nekem, mert a baráttal már több mint tíz éve ismerjük egymást, sokszor szerveztünk közös programokat.

A barátnőm eleinte csak nem akart rész venni, az utóbbi időben pedig egyenesen meg van sértődve, ha programokat szervezek a nevezett baráttal.

2020. márc. 22. 20:27
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Hagyd otthon a barátnődet
2020. márc. 22. 20:30
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Hagyd otthon. Addig ő menjen barátnőihez.
2020. márc. 22. 20:31
 3/5 anonim ***** válasza:
46%
Szerintem is a csajt hagyd otthon, és ha hisztizik, akkor rúgd ki!
2020. márc. 22. 20:49
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Amit az eddigi valaszolok javasoltak. Azt tiszteletben lehet tartani, hogy nem birja oket. Bar...Idonkent ahhoz is lehet jo pofat vagni. De azt nem varhatja el, hogy te se talalkozz.

Valami hiheto urugy is akadhat, hogy o baratnozik.

Kecske, kaposzta.

2020. márc. 22. 22:37
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Az én páromnak is van olyan barátja, akit nem kedvelek, meg még pár olyan, akikkel ugyan nincs bajom, de nem is vágyom a társaságukra, mert nincs bennünk közös.

Nem is veszek rész a találkozásaikon, viszont egyáltalán nem bánom, hogy ő megy, örülök, hogy jól érzi magát. Néha még én noszogatom, mikor elhívják, de nincs hangulata, hogy menjen már, mert jót fog tenni neki egy kis kikapcsolódás.

Egyvalamit tudok elképzelni, amiért a barátnődnek oka lehet ennyire fújni a haverodra: ha a barátod megsértette valamivel (tényleg, egyébként nem írtad, miért is nem kedveli). És akkor a ti találkozásaitoknak meg esetleg azért nem örül, mert nem álltál ki mellette, és úgy teszel, mintha mi sem történt volna.

Ha viszont nem volt ilyesmi, csak szimplán ellenszenves neki a barátod, akkor eléggé túlzásba esett, tényleg elég lenne annyi, hogy akkor ő nem megy és kész. Azért kérdezd meg tőle, ha eddig nem tetted volna, hogy miért haragszik, amiért találkoztok - mégiscsak neki kell a legjobban tudnia.

Nem kötelező kedvelnie a barátaidat, de attól te még nyugodtan megtarthatod őket, beszéld meg ezt a barátnőddel. A pároknak sem kell mindig, minden társaságban együtt lógni, gondolom ő is szokott barátnőzni nélküled.

2020. márc. 22. 22:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!