Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítottam a párommal mert nem akart gyereket mert neki már van, de nekem végig hazudta hogy szeretne velem közöset, sőt a múltban is volt egy nő akitől akart, lehet a mostani barátnőjétől akar majd gyereket vagy csak hülyíti? Vagy velem van a baj?
A fő kérdésedben azt írtad hazudott és nem akart gyereket.
A megjegyzésben pedig azt írod h megbeszéltétek és elfogadtad h ne legyen.
Szóval amikor mi is a pontos magyarázat?
Egyébként ha neked kell gyerek akko hagyd el, ezaz ennyi meg annyi év....ez csak időpocsékolás. Rámehetnek a legszebb éveid a várakozásra.
Még mindig ezen a pasin vergődsz? https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__szaki..
Legyen már tartásod, aztán lépj tovább, megunt, ment a következőre, ennyi.
"Szakítás után mondtam hogy rendben ne legyen gyerek"
Szakítás után már kell beszélgetni.
Sajnos össze-vissza írtál mindent - nem akart gyereket, veled nem akart közös gyereket.
Ha te akarsz és ő nem, elválnak útjaitok. El is váltak. Te szakítottál. Mit akarsz még tőle? Keress mást, és még boldog és elégedett lehetsz mással.
Jaj, de szerencsétlen kis naíva vagy 😅 jobb is ha még vársz azzal a gyerekkel vagy nem is lesz, ha ennyire palira lehet téged venni.
Persze hogy hülyített, te buta kis...
A lényeg, hogy ne várj rá.
Telnek majd az éveid, vársz vársz egyre jobban besavanyodsz és ha gyereket is akarsz még...ne várj rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!