Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Megbocsájtható ez egy párkapcs...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megbocsájtható ez egy párkapcsolatban, ami történt? (bővebben lent)

Figyelt kérdés
Tegnapelőtt nagyon összevesztünk a barátnőmmel.Többször előfordult már hogy megvádol engem olyan dolgokkal, amik nem valósak..(négyszer) Tegnapelőtt végképp felment a pumpa.. földhöz vágtam az almáját.. kitettem az ajtó elé a táskáját, majd 2 perc múlva visszahoztam. Utána volt egy kis dulakodás és kb közepes erővel meghúztam a haját, illetve eléggé káromkodtam..Nagyon felzaklatott és felidegesített. Nem vágtam pofon, csak lendítettem a kezemet, de megállítottam a levegőben. A karját kicsit megszorítottam.. Kérleltem később hogy ne haragudjon.. Utána írtam bocsánatkérő sms-t is. Ütni nem ütöttem meg.. de anyáztam rendesen..:/ Nem kellett volna tudom.. bűntudatom van. De ez a megvádolgatás nem először fordult elő a részéről és engem mindig borzasztóan lesújt.. Nem beszélve, hogy másnap 10 órás műszakra mentem volna és ez épp este történt.. alig tudtam valamit aludni. Szerintetek megbocsájthatatlan dolgokat tettem? Ráadásul tudta, hogy hajnalban kelek mégis kiborított.. persze el is ment az éjszaka közepén..:( Nagyon nem jól vagyok ezek miatt.

máj. 16. 06:57
1 2 3 4 5
 41/45 anonim ***** válasza:
0%

Kérdező én ugyan ebben a helyzetben vagyok.

A párom betegesen féltékeny. Emiatt már barátaim sem nagyon vannak. A mùltban rengeteg lány ismerősöm volt.

Nálunk is volt, hogy már annyira felidegesített az állandó gyanusítgatásával, hogy fellöktem, ráborítottam vizet vagy leköptem mert már nem bírtam hallgatni.

És nem tudod neki megmagyarázni ő össze moss a valóságot azzal amit gondol.

máj. 16. 15:28
 42/45 anonim ***** válasza:
65%
41# Te jó ég ! Leköpöd,fellököd,rá boritod a vizet .👏 Ilyet normális épp eszü ember nem csinál . Ha a barátnöd ennyire idegesit,akkor mi a f.rt kell vele maradni? Nem kötelezö a párkapcsolat. Szerintem menjetek és kérjetek magatoknak a kérdezvel eggyütt idöpontot a pszihiátriára,mert nagyon vadak vagytok. Idegbeteg bunkók. !
máj. 17. 06:37
 43/45 anonim ***** válasza:
11%
Nàlam ennyi lennél ha ezt megcsinalnad. Szegyen.
máj. 17. 20:49
 44/45 anonim ***** válasza:
64%
Esküszöm, hogy az itteni nők teljesen elmebetegek.
máj. 17. 20:58
 45/45 anonim ***** válasza:
64%
és ezt mire alapozza? Ha meg nem vagy az, mondd meg neki, hogy menjen el tőled.
máj. 18. 16:54
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!