Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Megbocsájtható ez egy párkapcs...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megbocsájtható ez egy párkapcsolatban, ami történt? (bővebben lent)

Figyelt kérdés
Tegnapelőtt nagyon összevesztünk a barátnőmmel.Többször előfordult már hogy megvádol engem olyan dolgokkal, amik nem valósak..(négyszer) Tegnapelőtt végképp felment a pumpa.. földhöz vágtam az almáját.. kitettem az ajtó elé a táskáját, majd 2 perc múlva visszahoztam. Utána volt egy kis dulakodás és kb közepes erővel meghúztam a haját, illetve eléggé káromkodtam..Nagyon felzaklatott és felidegesített. Nem vágtam pofon, csak lendítettem a kezemet, de megállítottam a levegőben. A karját kicsit megszorítottam.. Kérleltem később hogy ne haragudjon.. Utána írtam bocsánatkérő sms-t is. Ütni nem ütöttem meg.. de anyáztam rendesen..:/ Nem kellett volna tudom.. bűntudatom van. De ez a megvádolgatás nem először fordult elő a részéről és engem mindig borzasztóan lesújt.. Nem beszélve, hogy másnap 10 órás műszakra mentem volna és ez épp este történt.. alig tudtam valamit aludni. Szerintetek megbocsájthatatlan dolgokat tettem? Ráadásul tudta, hogy hajnalban kelek mégis kiborított.. persze el is ment az éjszaka közepén..:( Nagyon nem jól vagyok ezek miatt.

máj. 16. 06:57
1 2 3 4 5
 21/45 anonim ***** válasza:
59%

Ez megint az a kérdés, ahol ezek közül egy is elég a szakításhoz. Egyrészt, velem nem üvölt, meg anyázik senki, én se teszem. Alpári és bizonyítja vele, hogy teljesen alkalmatlan kapcsolatra. Ez nem konfliktus kezelés. Ha meg fizikailag is árt nekem és itt zéró tolerancia van, egy megrángatásért, szorongatásért, hajtépésért, majdnem pofonért külön, külön is szakítok épp úgy, mint egy igazi pofonnál. Ez nem csak azt bizonyítja, hogy az illető alkalmatlan kapcsolatra, de azt is, hogy veszélyes.

Akármit mondd a másik képesnek kell lenni tűrtőztetni magad, egyszerűen, mert ettől vagy civilizált ember. Ha valaki nem ismeri fel, mikor kell kilépnie egy helyzetből, hanem hagyja magát addig hergelni, amíg elszakad a cérna, az a saját szégyene. Mindegy, mivel hergelték.

Az, hogy a lány se képes felismerni, mikor lépett át egy határt, mikor kéne visszavonulnia, gondolom szintén, csapkod, üvölt,azt mutatja, hogy a zsák a foltját megtalálja.

Ha úgy gondolja b.zi vagy, ideje lenne szakítani. Így, hogy bántottad főleg. Ugyanakkor, az ilyesmit nem szokták csak úgy rásütni az emberre. Roppant módon érdekelne, mit művelsz, amiből ezek a viták kipattannak.

Tanulj az esetből, lépj ki ebből a kapcsolatból, tarts önelemzést és többet ne járjon el a kezed. Ha már így alakult, fordítsd a hasznodra a dolgot és fejlődj.

máj. 16. 08:34
 22/45 anonim ***** válasza:
53%

Miért kellene ezeket megbocsátani? Nem is kellett volna idáig eljutni, mert fel kellene fogni, hogy nem vagytok egymáshoz valók. Nem elég egyértelmű? Te azt váltod ki belőle, hogy kételekedik a nemi identitásodban, ő meg kihozza belőled az agresszív nőverőt (jaj, igen, nem emeltél rá kezet, csak földhözvágtad az almáját, dulakodtatok és megrántottad a haját...).

Komolyan nem értem; megvárjátok, amíg kórház és rendőrség lesz belőle?

máj. 16. 09:09
 23/45 anonim ***** válasza:
15%
Én is sokszor voltam rohadt idegesítő személy, túlagyaltam mindent és sokat féltékenykedem ( előző kapcsolat miatt), sőt valójában sokszor nem viselkedtem úgy ahogyan egy barátnőhöz méltóan illik. De a párom soha egyetlen egyszer sem szidta az édesanyukámat, nem szorongatta meg a kezem, sem emelt rám kezet.. Pedig hidd el amiket én csináltam anno azok is idegesítőek tudtak lenni. Mindig türelemmel volt felém, ami miatt én is változtam és teljesen kiegyensúlyozott az életünk. Minden régi rossz tapasztalatom elmúlt, helyrejött a lelkem. Ha te nem tudod kezelni őt akkor hagyd elmenni, ő pedig kérje szakember segítségét. Nem szégyen. Igaz én végül emiatt nem mentem el, mivel a párom volt a “terapeutám” és közösen oldottuk meg. Nektek ez együtt nem megy akkor tényleg jobb külön. Én elhiszem; hogy nem egyszerű eset, én sem voltam az, de az erőszak nem megoldás. Azzal rajta nem segítesz és magadon sem.
máj. 16. 09:16
 24/45 anonim ***** válasza:
59%
Ez kb olyan, mint amikor valaki baszogatja a kígyót, az megmarja, aztán meg jön a szöveg, hogy az a rohadt szemét kígyó mit tett...
máj. 16. 09:17
 25/45 anonim ***** válasza:
40%

25, a különbség csupán annyi, hogy a kígyó vadonélő állat, akitől nem elvárható (nem is elvárt, csak az igazi idiótáknak fordul meg a fejében az általad vázolt szituban az, hogy a kígyó a hibás) az ösztön kontroll. Emellett jellemzően félelmi reakció a támadás, vagy élelem szerzés okán támad. Gondolod a kérdező sarokba volt szorítva, nem engedték távozni és félelemből volt agresszív?

Egy állattól, még egy társállattól, mint a kutya, ló, macska sem reálisan elvárt, hogy semmilyen esetben ne mutasson agressziót, mégis ezeket az állatokat is büntetik érte, pedig csak állatok. Akkor egy emberi lénynek csupán mert piszkálták el is kéne felejteni, hogy agresszív?

máj. 16. 09:32
 26/45 anonim ***** válasza:
70%

El lehet nézni azt, hogy valaki agybeteg akkor is ha gyanúsítgat össze-vissza - kérdező oldala meg akkor is ha annyira bebolondul, hogy meghúzza a másik haját, sőt megrugdossa mert annyira agybeteg - a barátnő oldala.

Csak nincs az égvilágon semmi értelme, csak tragédia lesz a vége.

Kérdező engedd el őt, inkább menj el pszichológushoz az agybajaid miatt, ő meg csináljon tőled távol amit akar.

máj. 16. 09:40
 27/45 anonim ***** válasza:
58%

De amúgy miért állítja, hogy meleg vagy, honnan jött ez neki?

Nagyon nagy gond van mindkettőtök fejébe és az a baj, hogy mindketten úgy tűnik, hogy eppp erre játszotok. Hogy legyen dráma, provokálás..

máj. 16. 09:59
 28/45 anonim ***** válasza:
40%
25: Borzasztóan „egyszerű” a gondolkodásod. Amikor pár éve cicánk lett, többször elmondtuk a kislányunknak (ekkor 7 éves volt), hogy amint azt látja, az állatnak elég volt a játék, simogatás, akármi, akkor hagyja menni, ne korlátozza le, mert egy cica, még az amúgy legszelídebb is, karmolhat/haraphat, ha csapdában érzi magát, nyúzva van. Az embernek viszont komplexebb eszköztára van, tud beszélni is, ha vmi nem oké, de úgy látszik, te nem éred el ezt a szintet. Sosem fogod megérteni, nem azt pártolja senki, hogy tök jó egy kapcsolatban a ba.szogatás, és bármit csinálhat a nő, de ezért se bántalmazni, se anyázni neki nem elfogadható. Lehet beszélgetni is, ha nem vezet eredményre, szakítani is.
máj. 16. 10:00
 29/45 anonim ***** válasza:
36%
De b+ itt nem az állat-ember szereplőkön van a hangsúly. Ennyire nem értitek a lényeget? Bagoly mondja verébnek, hogy nagyfejű...Ennyit az "egyszerű gondolkodásról"...
máj. 16. 10:42
 30/45 anonim ***** válasza:
44%

30 egy normálisan szocializált, normális önkontrollal rendelkező ember nem üt, rángat, dobálózik. Kilép a helyzetből, ha megoldani nem képes.

Az óvodában is azt rakom büntetésbe, amelyik üt, rúg, nem azt, amelyik elvette tőle a homokozó lapátot. Mert az agresszió nagyobb hiba.

máj. 16. 10:46
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!