Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Megbocsájtható ez egy párkapcs...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megbocsájtható ez egy párkapcsolatban, ami történt? (bővebben lent)

Figyelt kérdés
Tegnapelőtt nagyon összevesztünk a barátnőmmel.Többször előfordult már hogy megvádol engem olyan dolgokkal, amik nem valósak..(négyszer) Tegnapelőtt végképp felment a pumpa.. földhöz vágtam az almáját.. kitettem az ajtó elé a táskáját, majd 2 perc múlva visszahoztam. Utána volt egy kis dulakodás és kb közepes erővel meghúztam a haját, illetve eléggé káromkodtam..Nagyon felzaklatott és felidegesített. Nem vágtam pofon, csak lendítettem a kezemet, de megállítottam a levegőben. A karját kicsit megszorítottam.. Kérleltem később hogy ne haragudjon.. Utána írtam bocsánatkérő sms-t is. Ütni nem ütöttem meg.. de anyáztam rendesen..:/ Nem kellett volna tudom.. bűntudatom van. De ez a megvádolgatás nem először fordult elő a részéről és engem mindig borzasztóan lesújt.. Nem beszélve, hogy másnap 10 órás műszakra mentem volna és ez épp este történt.. alig tudtam valamit aludni. Szerintetek megbocsájthatatlan dolgokat tettem? Ráadásul tudta, hogy hajnalban kelek mégis kiborított.. persze el is ment az éjszaka közepén..:( Nagyon nem jól vagyok ezek miatt.

máj. 16. 06:57
1 2 3 4 5
 31/45 anonim ***** válasza:
47%

Szóval az tök okés, hogy a kérdezőt folyamatosan provokálta a barátnője. Neki csendben tűrnie kellet volna és minden sérelmét elfolytani.

máj. 16. 10:49
 32/45 anonim ***** válasza:
0%
De mi oka van arra, hogy azt gondolja, hogy meleg vagy? Erre azért kíváncsi lennék.
máj. 16. 10:49
 33/45 anonim ***** válasza:
55%

Én csak azt bírom a válaszolok alapján, hogy a kérdező el lett hordva agresszívnak, bántalmazónak is, de a barátnőről egy kukkot se írtak azok a válaszolók. Pedig irtó módon agresszív és rendesen kéri, kiprovokálja, hogy leordítsa a fejét a kérdező, vagy még rosszabb történjen.

Hogyha egyszer a barátnő szerint meleg a kérdező akkor nem sértegetni kéne vele hanem szakítani vele!!!

A kérdező is gyökér nyilván, de inkább reménykedő gyökér fölöslegesen, azt hiszi, hogy majd megváltoztatja a véleményét a barátnő viszont egyértelműen nem fogja.

Azért megnézném én, hogy aki szerint még felemelni se kéne a hangját a kérdezőnek soha az miből van, robot-e, vagy mi a szösz.

Azon teljesen oké a kiakadás , hogy anyázott és megszorongatta a barátnőt mert nem kéne, de azért ha már mondta, hogy fejezze be a vádaskodást, vagy eddig türelmesen tűrte nem csoda, hogy felemelte a hangját.

Én is kiakadnék ha alaptalanul megvádolna a párom és a harmadik eset után mehetne a levesbe!

Szó mint szó se a kérdező, se a barátnő nem hibátlan úgyhogy nemcsak a kérdezőt kéne "abbriktolni"...

máj. 16. 10:55
 34/45 anonim ***** válasza:
40%
32 erre találták ki a szakítást. Tudom nagyon modern dolog, de azért az emberek többsége hallott róla. Ott a helyzetben meg egyszerűen kimehetett volna az ajtón. Gondolom a kilincs használatát ismeri. Mint írtam, egy egészséges ember kilép a helyzetből. Nem azt írtam, hogy, mint a birka tűr.
máj. 16. 10:55
 35/45 anonim ***** válasza:
49%
Én meg anyáznék ha ő képes lenne leb*zni többször és ha elkezdene velem dulakodni mert szeretném megbeszélni az esetet meg is szorítanám, megérdemelné. Egyáltalán nem éreznék bűntudatot, sőt örülnék,, hogy megszabadultam tőle. Kéne a nyavolyának olyan nő aki szerint b*zi vagyok. Nem normális HP! 😅
máj. 16. 11:09
 36/45 anonim ***** válasza:
36%

"Épp elég szörnyű, hogy ezt hozta ki belőlem"

Azt hozta ki, ami alapból ott van.

máj. 16. 11:38
 37/45 anonim ***** válasza:
50%

"Szóval az tök okés, hogy a kérdezőt folyamatosan provokálta a barátnője. Neki csendben tűrnie kellet volna és minden sérelmét elfolytani."

Nem kell tűrnie semmit. Szépen nyugudtan szakít a csajjal. Ennyi.

máj. 16. 11:41
 38/45 anonim ***** válasza:
49%

Szeritem a barátnőd nem százas. Nem szép dolog amit tettél, én megértelek téged kérdező, volt egy kapcsolatom ami anyjára toxikus volt, hogy én is kezét emeltem a volt barátnőmre.

És itt nem az van, hogy egy bántalmazó vadállat lennél, hanem arról, hogy olyan szinten mérgező a kapcsolat, hogy az emberből kihozza a legrosszabb énjét. És sajnos emberből vagyunk, minél több a sérelem, düh, annál kevésbé tudja a kirohanásait kordában tartani.

Azért ez eléggé szemét dolog a barátnőd részéről, hogy rád akarja húzni azt, hogy meleg vagy, azért ez egy férfinek egy krvara mélyen bántó és alázó dolog, normális lány ilyet nem feltételez a párjáról. Ez az egész kapcsolat egy kalap szar nálatok, ha ilyen dolog jönnek fel veszekedés közben.

Szeritem ezt el kellene engeded, és kimászni ebből a kapcsolatból, mert emberek vagyunk, van bennünk Gandhi, van bennünk Hitler, és mindig ott van és lesz bennünk ez.

És minél nagyobb a vita, minél fájdalmasabb dolgokat vág az egyik a másik fejéhez, annál kevésbé tudja a dühét, és a sértettségét kordában tartani.

Nem szép dolog fizikailag fölényeskedni, dominálni egy nőn, de vannak kivételes esetek, amikor a nő egy elmeháborodott toxikus véglény, előbb utóbb kiütközik, megtelik a feje, véges a szemetes és bumm, létrejön ez.

Szeritem hagyd békén, ebből sehogy sem lesz normális, kiegyensúlyozott párkapcsolat.

máj. 16. 12:25
 39/45 anonim ***** válasza:
45%
Minek vagy vele ha szerinte homi vagy? Egy rendes férfit ez vérig sértene.
máj. 16. 12:31
 40/45 anonim ***** válasza:
0%
Kielégíted rendesen, vagy szex sincs hogy ezzel vádol?
máj. 16. 12:39
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!