Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megbocsájtható ez egy párkapcsolatban, ami történt? (bővebben lent)
Szóval az tök okés, hogy a kérdezőt folyamatosan provokálta a barátnője. Neki csendben tűrnie kellet volna és minden sérelmét elfolytani.
Én csak azt bírom a válaszolok alapján, hogy a kérdező el lett hordva agresszívnak, bántalmazónak is, de a barátnőről egy kukkot se írtak azok a válaszolók. Pedig irtó módon agresszív és rendesen kéri, kiprovokálja, hogy leordítsa a fejét a kérdező, vagy még rosszabb történjen.
Hogyha egyszer a barátnő szerint meleg a kérdező akkor nem sértegetni kéne vele hanem szakítani vele!!!
A kérdező is gyökér nyilván, de inkább reménykedő gyökér fölöslegesen, azt hiszi, hogy majd megváltoztatja a véleményét a barátnő viszont egyértelműen nem fogja.
Azért megnézném én, hogy aki szerint még felemelni se kéne a hangját a kérdezőnek soha az miből van, robot-e, vagy mi a szösz.
Azon teljesen oké a kiakadás , hogy anyázott és megszorongatta a barátnőt mert nem kéne, de azért ha már mondta, hogy fejezze be a vádaskodást, vagy eddig türelmesen tűrte nem csoda, hogy felemelte a hangját.
Én is kiakadnék ha alaptalanul megvádolna a párom és a harmadik eset után mehetne a levesbe!
Szó mint szó se a kérdező, se a barátnő nem hibátlan úgyhogy nemcsak a kérdezőt kéne "abbriktolni"...
"Épp elég szörnyű, hogy ezt hozta ki belőlem"
Azt hozta ki, ami alapból ott van.
"Szóval az tök okés, hogy a kérdezőt folyamatosan provokálta a barátnője. Neki csendben tűrnie kellet volna és minden sérelmét elfolytani."
Nem kell tűrnie semmit. Szépen nyugudtan szakít a csajjal. Ennyi.
Szeritem a barátnőd nem százas. Nem szép dolog amit tettél, én megértelek téged kérdező, volt egy kapcsolatom ami anyjára toxikus volt, hogy én is kezét emeltem a volt barátnőmre.
És itt nem az van, hogy egy bántalmazó vadállat lennél, hanem arról, hogy olyan szinten mérgező a kapcsolat, hogy az emberből kihozza a legrosszabb énjét. És sajnos emberből vagyunk, minél több a sérelem, düh, annál kevésbé tudja a kirohanásait kordában tartani.
Azért ez eléggé szemét dolog a barátnőd részéről, hogy rád akarja húzni azt, hogy meleg vagy, azért ez egy férfinek egy krvara mélyen bántó és alázó dolog, normális lány ilyet nem feltételez a párjáról. Ez az egész kapcsolat egy kalap szar nálatok, ha ilyen dolog jönnek fel veszekedés közben.
Szeritem ezt el kellene engeded, és kimászni ebből a kapcsolatból, mert emberek vagyunk, van bennünk Gandhi, van bennünk Hitler, és mindig ott van és lesz bennünk ez.
És minél nagyobb a vita, minél fájdalmasabb dolgokat vág az egyik a másik fejéhez, annál kevésbé tudja a dühét, és a sértettségét kordában tartani.
Nem szép dolog fizikailag fölényeskedni, dominálni egy nőn, de vannak kivételes esetek, amikor a nő egy elmeháborodott toxikus véglény, előbb utóbb kiütközik, megtelik a feje, véges a szemetes és bumm, létrejön ez.
Szeritem hagyd békén, ebből sehogy sem lesz normális, kiegyensúlyozott párkapcsolat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!