Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Megbocsájtható ez egy párkapcs...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megbocsájtható ez egy párkapcsolatban, ami történt? (bővebben lent)

Figyelt kérdés
Tegnapelőtt nagyon összevesztünk a barátnőmmel.Többször előfordult már hogy megvádol engem olyan dolgokkal, amik nem valósak..(négyszer) Tegnapelőtt végképp felment a pumpa.. földhöz vágtam az almáját.. kitettem az ajtó elé a táskáját, majd 2 perc múlva visszahoztam. Utána volt egy kis dulakodás és kb közepes erővel meghúztam a haját, illetve eléggé káromkodtam..Nagyon felzaklatott és felidegesített. Nem vágtam pofon, csak lendítettem a kezemet, de megállítottam a levegőben. A karját kicsit megszorítottam.. Kérleltem később hogy ne haragudjon.. Utána írtam bocsánatkérő sms-t is. Ütni nem ütöttem meg.. de anyáztam rendesen..:/ Nem kellett volna tudom.. bűntudatom van. De ez a megvádolgatás nem először fordult elő a részéről és engem mindig borzasztóan lesújt.. Nem beszélve, hogy másnap 10 órás műszakra mentem volna és ez épp este történt.. alig tudtam valamit aludni. Szerintetek megbocsájthatatlan dolgokat tettem? Ráadásul tudta, hogy hajnalban kelek mégis kiborított.. persze el is ment az éjszaka közepén..:( Nagyon nem jól vagyok ezek miatt.

máj. 16. 06:57
1 2 3 4 5
 11/45 anonim ***** válasza:
44%

Ennek semmi ertelme, csak ölitek egymást. Mindkettőtöknek jobb lenne külön

Mondjuk ha engem a párom melegnek mondana vagy kinevetném, vagy megmutatnám hogy nem igaz 😉

De én nő vagyok, lehet másképp látom.

Erre az agresszióra viszont nincs mentség

máj. 16. 07:47
 12/45 anonim ***** válasza:
22%
Ha nem vagy meleg, ez téged miért akaszt ki ennyire??? Az zavar, hogy a férfiasságodat ócsárolja vagy az, hogy azzal vádol, te csak kihasználod?
máj. 16. 07:48
 13/45 A kérdező kommentje:
Ez gyakorlatban úgy néz ki, hogy nem lehet őt semmivel sem meggyőzni és szakítást emleget.. én sosem mondtam neki hogy elhagynám.. most sem akarom, pedig megérett a dolog. Én mindig őszintén mondtam neki, hogy a megcsalást leszámítva semmiért nem tudnám elhagyni, akkor sem ha pl ő jönne nekem stb.. Nálam egy tökön rúgás pl simán beleférne ha tőle kapnám, persze ez Én vagyok. És pukkad és mondja, mondja mondja ugyanazt az idétlenséget.
máj. 16. 07:57
 14/45 A kérdező kommentje:
Hiába szeretkezünk egy jót.. ugyanúgy felhozza ismét...Én azt már látom, hogy ez valamilyen szinten bekattant neki csak sajnos nem lehetett eddig se sokmindent kezdeni vele. Az első 3 alkalommal nem emeltem fel a hangomat sem.
máj. 16. 08:00
 15/45 anonim ***** válasza:
87%
Hagyd el mert a végén miatta fogsz rendőrségen járni, vagy börtönben ülni. Szerintem nem százas. De te se vagy tiszta elméjű ha vele maradsz ezek után. Inkább dühkezelést alkalmazhatnál meg persze egy kis önbecsülést...
máj. 16. 08:00
 16/45 anonim ***** válasza:
55%
Lényegtelen, mennyire vagy kialvatlan, felidegesített, akármi, nekem akkor se fér bele egy párkapcsolatba, hogy a másik rám emelje a kezét, húzza a hajam, megszorítson, szóval, a legenyhébb fizikai erőszak sem, ill. anyázás sem. Szóval, részemről lapát lenne, de ezt te is megtehetted volna már, ha ennyire idegesít a barátnőd, és szerinted folyton nem létező dolgokkal vádol. Bocs, de nekem szánalmas a magyarázkodásod. Egyik kapcsolat sem mindig habostorta, nincs baj 1-1 vitával, veszekedéssel, lehet néha becsapni az ajtót, hangot felemelni, de te egyértelműen átléptél egy határt, amit nem kellett volna.
máj. 16. 08:02
 17/45 anonim ***** válasza:
26%
Ok nélkül nem *uziz le egy barátnő, 4x is, szóval valami alapja csak van. Nem lennél az nem is kattantál volna így be.
máj. 16. 08:16
 18/45 anonim ***** válasza:
68%
Szerintem kár volt visszahozni a cuccait az ajtóból. Dobd ki a csajt.
máj. 16. 08:16
 19/45 anonim ***** válasza:
30%
Te egy idegbeteg vagy. Nem megbocsátandó amit tettél. Nem kell sok hogy ahhoz hogy majd ne verd meg késöbb mivel nem tudod kezelni az indulataidat.
máj. 16. 08:20
 20/45 anonim ***** válasza:
72%

A csaj egyértelműen beteg a fejére. Vagy megcsalták és kiderült, hogy férfival, vagy annyira irigy a barátaidra mert velük is töltesz el időt, hogy kitalálta a beteg fejében, hogy meleg/kétéltű vagy.

Ha rám hallgatsz nagyon gyorsan elzavarod a picsába mert legvegul te fogsz rosszul járni. Vagy azért mert ő támad le téged, elkezd ütni-vágni, te vered össze, vagy azért mert olyan önbizalomhiányt okozz neked, hogy fel se fog állni. És ez komoly, nem viccelek.

Menekülj tőle!

máj. 16. 08:20
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!