Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha rosszul csókol a kiszemeltem?
Sziasztok!
Randizom pár hete egy sráccal, nagyon kedves nagyon udvarias, és úgy érzem, hogy vele lehetne komoly párkapcsolat, de tegnap mikor megcsókolt először, kiderült, hogy nagyon nem jól csókol. Elmondta hogy tudja, hogy nem jól csókol már mondta neki más lány. Eléggé kellemetlen volt, de nem szerettem volna én is megbántani, de hidegzuhanyként ért.
Hogyan tudnék neki segíteni, elmagyarázni?
Modd azt, hogy semmi gáz, majd te megtanítod.
Lazítson, és bízza rád magát. Te meg legyél türelmes, és kedves. Meg fogja hálálni, és nem csak a jó csókkal, hanem azért is, mert emiatt szoronghat, és felszabadulhat, tehát ha ebben őszinte lehet, felvállalhatja magát, akkor másban is, és ez kölcsönös is lehet: ő is jobban elfogad téged abban, amiben te nem vagy tökéletes.
Lehet tanítani! De ne oktasd! Csak kérd.
Lazítsd el az ajkaid,ne tásd ki annyira a szád...
Én is így csináltam a páromnál.
F
Konstruktív kritika. Lehetőleg "szendvicsként" tálald neki a kritikát, két pozitív dolog közé illeszd be a hibákat.
Ha nagyon bátortalan a csávó, vagy te aggódod túl a kritizálást, akkor fogalmazz finoman.
Pl. így:
"Karcsi, egész jól csókolsz, tetszik amit az ajkaddal csinálsz :) A nyelveddel próbálj meg legközelebb [x] csinálni [y] helyett, azt imádnám! Azt extrán szeretem, hogy közben simogattad a hátamat"
És mivel lehet, hogy szorong amiatt, hogy szarul csókol, ne erőltesd a csókot, csak, mondd, hogy semmi vész, majd megtanítod, lazítson, bízza rád magát, de nem kell sürgetni a csókot, ölelgetés, puszi, bújás, kedves szavak, szájra puszi, kedves humor, "én nem kapok?!" (vissza szájra puszit) és hasonlók.
Tegyél, hogy oldd a gátlását, és dicsérd, ha fejlődik,
Ne csak a nyelves csókra hajts, ha nyakadat csókolgatja, attól is lehet, hogy oldódik, és felszabadul, aztán mehettek egyre forróbb témákra fokozatosan, de lemondani csak ezért kár lenne, ha amúgy minden rendben vele. Nem tart ez évekig, sőt, hónapokig sem :) de ez rajtad is múlik, hogy milyen tanító vagy.
Ez nem feltétele egy jó kapcsolatnak ha minden más jól működik.
Én sem annyira döglök érte, mert az eddigi partnereimnek mindnek büdös volt a szája.
Inkább jól megnyalogatom A cunáját, persze az sem virág illatú az esetek többségében.
17.
Akár nagyon szuper is lehet, mert nincs igazán összefüggés.
Én pl egyálltalán nem tudok csókolózni, mert akkoriban nem nagyon voltak fiatal srácként kapcsolataim, így aztán sajnos senki nem tanított meg.
Az ágyban, a szexben viszont semmi baj nincs velem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!