Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A feminizmus elterjedésével miért van még mindig ekkora nyomás a férfiakon, hogy magabiztosan, férfiasan, erősen viselkedjenek és továbbra is előteremtsenek dolgokat mint például anyagi erőforrások, szórakoztatás?
Miért van a férfiak sorsa elkapitalizálva a párkapcsolati piacon?
Egyenlőség címszó alatt nem kellett volna ezeknek az elvárásoknak már rég eltűnniük?
Ez megmaradt.
Az egyenjogúságot a nők nagy rész úgy gondolja, hogy őneki legyenek egyenlő jogai.
Engem érdekelne, kinek az elvárásáról beszélsz. Biztosan van ilyen, de én például nem tapasztaltam. (Maximum önelvárás szintjén.)
Egyébként mondjuk ha azt figyelembe vesszük, hogy a férfiak ugyanazért a bérért jellemzően magasabb fizetést kapnak, vagy azt, hogy mekkora támogatást kapnak a várandós/kisgyerekes anyukák (pl. a GYES vagy a családi pótlék összege mekkora), mennyire könnyű beilleszkedniük a piacon kisgyerekkel, akkor nem meglepő, hogy van ilyen elvárás. (Ha már ennyire az egyenjogúság kérdését feszegetjük.)
5
“ Persze lehet hogy neked ennyi is elég, de a többségnek ettől még magasabbak az elvárásai, nemtől függetlenül.”
Tehát piacról beszélünk? Ki kell mondani! Na!
7
Te is hiszen azt írtad körül.
9
Nem költöttem semmit. Csak annyit mondtam, hogy te egy piacot írtál le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!