A hagyományos televíziózás/tévézés pár év múlva teljesen visszaszorul, mivel minden létező tartalmat digitálisan töltögetünk majd le (persze törvényes előfizetés birtokában)?
Én éppen most gondolkodom a TV előfizetés megszüntetésén, lehet, hogy nekem elég az internet.
A készülékemen tudom fogni és azok az adók, amelyeket nézek, azok többnyire interneten is elérhetők, sőt, rádióadások is vannak, amit tv-n foghatok jelenleg, bár az is a médiaboxon keresztül megy, de azoknál is elérhető az internetes adás.
Amúgy sem sok TV műsort nézek, vetélkedők, nem érdekelnek, a sokszor látott régi filmekből néha megnézek egy kis részt a reklámig, ha az éppen látványos, inkább csak sporteseményeket, néha hírműsorokat, amelyek nem szélsőségesek, valójában legtöbbször pont úgy használom a TV-t, mint a laptopot, csak nagyobb képernyőn, van hozzá Bluetoothos egér és billentyűzet is. Ha magát a Tv-t nézem, az csak annyival jobb, hogy a távirányítóval egy gombnyomás és váltom a csatornát, vagy beírom a számát, amíg a neten tovább tart elérni az ingyeneseket, a fizetős meg itt is, ott is pénzbe kerül.
Most, hogy mindennek emelik az árát, lehet, hogy érdemes lesz visszamondani a TV előfizetést, mert a tejföl, meg a többi termék árának emelkedését valahol meg kellene spórolni, majd kikalkulálom, mennyit tudok ezzel nyerni és tudom e kényelmesebbé tenni a net Tv-k elérését valami appal, vagy tudok e belenyúlni a TV op.rendszerébe és majd meglátom, van e értelme a rendes TV adások lemondásának?
Mellesleg Youtube, Netflix, Primevideo, Rakuten TV eléréséhez van közvetlen gomb a távirányítón, az utóbbi kettőn egy csomó - főleg angol nyelvű - tv adás található, azokat ugyanúgy kell navigálni, mintha rendes adás lenne, holott csak netTV-k, talán magyar nyelvű is lesz egyszer így csomagban.
Már most is közel járunk hozzá. Én és a szüleim már nem nagyon nézünk hagyományos tv-t, nekem nincs készülékem se.
Persze az idősebb rétegekből inkább kigalásos alapon fog eltűnni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!