Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha közel egy év után nem akar...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha közel egy év után nem akar közös jövőt akkor ennek befellegzett?

Figyelt kérdés
Barátnőm 27 éves, most autót vesz ezzel kinullazza magát és nem nagyon szeretne hallani egyelőre az osszekoltozesrol. Én a későbbiekben lakást szeretnék arra gyűjtök, ő valószínűleg a szüleivel fog maradni. Hogyan tovább? Azt érzem egyre inkább távolodik tőlem és egyre kevesebbet foglalkozik velem.
2024. máj. 10. 08:40
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
72%
#10 de a kérdező azt várja el a lánytól, hogy fizessen albérletet + mellette gyűjtsön vele együtt ingatlanra is, mindezt úgy, hogy gyanítom a kérdező is még mamahoteles xD Mennyit keres az a lány, hogy ilyen elvárásai vannak felé, 1,5 milliót? És közben ne merjen magának autót venni, ha neki épp ahhoz van kedve, mert a kérdező úgy érzi joga van belepofázni abba, hogy ki mire költi a saját pénzét. 1 éves kapcsolatban, ahol még csak jegyben sem járnak, kvára nincs joga a pénzügyeibe beleszólni.
2024. máj. 10. 09:49
 12/29 A kérdező kommentje:
Hát nekem az összes barátom aki vett ingatlant azt közösen tette nem tudom miért akadsz fent ezen. Aki albérletbe költözött ott is felezve vannak a költségek.
2024. máj. 10. 09:52
 13/29 anonim ***** válasza:
39%
Jó buták a barátaid. A közösködés a legnagyobb hülyeség, majd 10 év múlva rájönnek, mikor marják egymást a válóperen. A közös albérlet nyilván lehet jó ötlet, de 1 év után még én se vennék ki albit senkivel, mert ha bármi van és kiköltözik a szerződés lejárta előtt, ugrik a kaució. Fu, én megértem a lányt, kettőtök közül neki van némi esze…
2024. máj. 10. 09:57
 14/29 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem kozos ingatlanban minimum házasság eseten van ertelme gondolkodni. 1 ev utan meg nyilvan nem akarod megkerni a kezet. Ha a szuleivel el, par honap alatt tobbet felrerak, mintha rogton alberletbe menne, ahol meg kauciot is le kell rakni. Lehet a no nem akar veled osszekoltozni. Egyaltalan milyen a kapcsolatotok? Az osszekoltozes otleten kivul.
2024. máj. 10. 10:04
 15/29 anonim ***** válasza:
22%
Ezek alapján nem feltétlen problémás a nő. NEm tud gazdálkodni, te meg tudsz. Ennyi a különbség.
2024. máj. 10. 10:11
 16/29 A kérdező kommentje:
Egyébként nagyjából a 15-os válaszolnak van igaza. Figyelünk egymásra nagy probléma nincs voltunk már utazni is idén csak engem meglepett, hogy otthon tervez maradni. Köszönöm a válaszokat.
2024. máj. 10. 10:15
 17/29 anonim ***** válasza:
63%

Lehet a nő is tud gazdálkodni, csak neki nem az a célja, hogy egy faszival, akit 1 éve ismer, közös ingatlant vegyen, bakker ez hatalmas lépés. A kérdező meg csak arra akarja őt használni, hogy így előbb jusson hozzá, mert egyedül nem elég a pénze. Golddigger pasi.

2024. máj. 10. 10:15
 18/29 anonim ***** válasza:
89%
Nyilván úgy tud több mindent elérni és mellette még élni is, ha otthon lakik, és nem albérletben kuporgat. Ezt a részét értem. Azt is, hogy 1 év alatt ő inkább távolodik tőled, mintsem közös jövőt tervez; nyilván azért nem forszírozza a dolgokat, mert nem érzi azt, hogy jobb lenne veled, mint nélküled. Te sem úgy nyilatkozol róla, mint álmaid nőjéről, hanem inkább úgy, mint egy pénztárcáról, aki kellene a TE céljaidhoz. Engedjétek el egymást!
2024. máj. 10. 11:34
 19/29 anonim ***** válasza:
59%
Kérdezd meg tőle, hogy az elkövetkező 4-5 évben szeretne-e esküvőt, családot alapítani stb. Ha azt mondja igen, akkor kérdezd meg, hogyan, hol, miből képzeli el, talán észbekap, hogy kicsit spórolni kell. Ha még azt mondja nem, akkor ne vesztegesd az időd, nyilvánvalóan nem azonos a jövőképetek.
2024. máj. 10. 12:30
 20/29 A kérdező kommentje:
Köszönöm kedves utolsó.
2024. máj. 10. 12:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!