Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férjem nem akar dolgozni, neki teljesen jó a háziasszony szerep?
Mos, föz, sokszor takarítgat.
Teljesen megszokta ezt a szerepet, de anyagilag nem tudok eltartani egy négytagú csaladot, fizetem a rezsit, bevásárlok...stb hónap végére semmi se marad.
Amikor mondom neki, hogy elkéne menni dolgozni, mindig a kifogások... föznie kell, különórákra kell vinni a gyerekeket.. stb (külonóra hetente 1 óra külön matek az is 18órától. )
Komolyan nem tudom mit tehetnék...
Basszus én a világon mindennél jobban örülnék egy ilyen férfjenk.
De egyébként vagy csináljátok felesben a hátimunkát és dolgozzon ő is,esetkeg kereshetsz egy jobban fizető állást.
Sztem ez provokatív kérdés 😂
Forditva szokták kérdezni a nők, hogy miért kell elmenniük dolgozni mikor annyi teendő van a gyerek(ek)kel, háztartás, stb hogy nem futná ki a munkahely...😂
Érdekes családi helyzet, de nem rossz. Esetleg távmunka, otthoni munkát vállalhatna. Vagy az igényeken változtatni. Online tanulhatna valamit, ami mentén elhelyezkedhetne.
De mi lesz, ha a gyerekek felcseperednek és a fészket elhagyják?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!