Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha közel egy év után nem akar közös jövőt akkor ennek
befellegzett?
Ha nem felel meg, keress másik nőt. Azt vesz magának amit akar és nem köteles veled 0-24 foglalkozni.
2024. máj. 10. 08:44
Csak a jelennek él, más nem érdekli. Önző nő.
Majd talál inkább olyat, ahova egyszerűen csak beköltözik.
2024. máj. 10. 08:55
3/29 A kérdező kommentje:
Hát sajnos ettől félek én is. Nyilván nem kell beszámolót tartania, hogy mire költi a pénzét de teljesen jó volt a régi kocsija is..
Ja te olyan nőt szeretnél, aki vesz veled közösen ingatlant, mert neked egyedül nem megy?
És még ő az önző…
2024. máj. 10. 08:58
5/29 A kérdező kommentje:
Nem inkább az a probléma, hogy nem gondolkozik az albérlet lehetőségében sem. Meg fogom egyedül is venni ha kell.
Minek költsön albira, ha egyelőre a szüleivel is elvan? Ő is tud akkor gyűjteni. Ha jól együtt tudnék lakni anyummal, én se költenék havi 200 ezret albira még egy pár évig (28 vagyok).
2024. máj. 10. 09:03
7/29 A kérdező kommentje:
Nekem az a problémám, hogy nincs jövőnk, mert minden pénze elment eddig vagy kocsira vagy ruhára vagy bármire. Én máshogy képzelem, de lehet velem van a gond igazad van.
Mennyit keres? Mert már bocs, de mai ingatlanárak mellett én pl. a nettó 500 ezres fizummal nem is gondolkodok sajátban. Az túl sok lemondással járna és nem akarok 30 évnyi hitelt sem a nyakamba. Szóval én megértem őt is, de te másmilyen vagy, lehet te képes vagy 10 évig sehova nem menni meg semmit nem csinálni, csak hogy legyen egy ingatlanod, akkor keress olyan párt, aki szintén ebben látja csak a jövőjét és nincs igénye addig utazásokra, autóra meg semmire.
2024. máj. 10. 09:22
2024. máj. 10. 09:33
27 évesen az anyjáékkal lakni elég gáz. Közelebb van a 30-hoz mint a 20-hoz, nem tinilányról beszélünk. Aki írta nem költene albérletre akkoris a szüleivel lakna, szülője válogatja nyilván. De én 20 éves korom óta elköltöztem otthonról, és eszem ágában nem lenne anyámtól engedélyt kérni felhozhatok e valakit a lakásba, és hát ugye ott a magánélet is... Ha neki a mamahotel megfelel, nem alkalmas kapcsolatra, elvan tartva főznek is rá ehhez szokott hozzá gyerekkorától és le is ragadt azon a szinten.
Lakásra gyűjteni ilyen ingatlanárak mellett, hacsak nem milliós nagyságrendű fizetésetek van és fejenként havi több kilót lazán eltudtok tenni hajrá!
2024. máj. 10. 09:44
Kapcsolódó kérdések: