Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szakitottunk a parommal mégis...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakitottunk a parommal mégis meg mindig keres?

Figyelt kérdés
szakítottam vele mert egyszerűen nem figyel rám,mindig csak ígér hiaba tiltottam mindenhol megtalalt meg egy alkalmazasban ,vissza akar kapni, este megigerte reggel hiv, azota sem hivott,ha hiv mit mondjak neki?
2024. máj. 8. 14:02
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Ahhoz képest, hogy szakítottál vele, és mindenhonnan letiltottad, mégis nagy áhitattal vártad reménykedve, hogy most megváltozott és majd újra felhív!
2024. máj. 8. 14:09
 2/8 anonim ***** válasza:
59%
Dikkmooooo
2024. máj. 8. 14:13
 3/8 anonim ***** válasza:
Ha nem akarnál semmit tőle elküldenéd. ÉS megszüntetnél minden kapcsolatot.
2024. máj. 8. 14:40
 4/8 anonim ***** válasza:

Miért kérdés mit mondj neki?

Én egyik exemnek pl.meghallgattam a sirámjait sorstársak voltunk a szakításban is megosztottuk egymással hogy milyen sz r az élet ki hogy próbal felállni mi jön össze milyen nehéz.

Másik exem aki hiányzott hallgattam hogy mennyire imád szeret meg kibékültünk megint szakitottunk se veled se nélküledeztünk mire végre lefüggtünk már egymásról.

Volt akivel összejártunk még szívni bandázni lelki tanácsadóm lett a sok hülye szemét további pasihoz, én meg hallgattam higy nézi hülyének a fárasztóan féltékeny nőit. (A szexet már nem kívántam vele így az kimaradt mindig)

Volt olyan aki azért járt vissza hogy egotuningoljon rajtam, hogy lássa miatta érte sírok meg ezeket. Igy neki általában a (nem létező)újabb pasijaimról kamuztam mindig összevissza.

Volt olyan aki vissza akart kapni, de mivel már sikeresen megutáltam a kapcsiban(hála neki) és gyökér vagyok vele(ahogy ő volt velem), meg gyűlölöm is meg ki is röhögöm és szánom is, egyszer kibírtam hogy empatikusan röhögés nélkul próbáltam meghallgatni hogy nem bír nelkulem élni menjek vissza megtesz mindent és szórta rám a pénzt is(anyámhoz mert en nem vettem át), próbáltam azért nem lenni köcsög, tenyleg empatikusan beszéltem vele, de kitartóan az mellett hogy nem békülök ki, aztán mikor átment zaklatásba meg bosszúhadjáratosba, akkor meg felvettem a kesztyűt es hol rendőrrel hogy verőemberekkel fenyegettem, ignoráltam tiltottam, munkahelyen suliban is szóltam hogy ne engedjék be nem vehetnek át tőle semmit sem.

Szóval kivel mit beszélek szakítások után. Ez helyzetfüggő.

Nem eggyel öribarik vagyunk halálig is, csak nekem nemigen van rájuk szükségem így csak alkalmi kapcsolattartásunk van csak.

2024. máj. 8. 15:43
 5/8 A kérdező kommentje:
csak èn azt nem ertem,ha ugyanugy keres,hogy vissza akar kapni meg stbstb hogy lehet,hogy meg ilyenkor sem tartja be amit ígért?
2024. máj. 8. 15:46
 6/8 anonim ***** válasza:

Leszokás elengedés tipikus fázisai.

Van vmi 5 pontja

1.tagadas

2.remények

3.düh harag

4.feldolgozás gyász

5.elengedés és már a neved se tudja kvázi

De hasra írtam a pontokat mert nem ugrik be teljesen.

2024. máj. 8. 15:48
 7/8 anonim ***** válasza:
5-ös kérdező. Nem hiába lett vége köztetek nemde? Ilyenkor is megmutatta, hogy nem változott semmit. Megkeresett egóból, hogy lenne-e még esélye, plusz az is lehet épp unatkozott, amikor meg észrevette rajtad tegnap, hogy újra lenne hajlandóságod felé, hirtelen már nem is lettél neki érdekes számára! Majd megkeres később újra, hogy bocsi de ezért meg azért nem volt ideje, te pedig szépen elfogod hinni neki, hisz most is vártad kis naivan hogy keressen.
2024. máj. 8. 16:28
 8/8 anonim ***** válasza:

Döntsd el mit akarsz!

Mert te még őt akarod és rá vágysz ez túlzottan is egyértelmű.

Amíg így van soha nem lesz vége.

2024. máj. 8. 16:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!