Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párommal úgy 3 hónapja szakítottunk. Azóta is mindig beszélünk,de miért van ez ?
Azt mondja szeret,nagyon hiányzom neki,de most neki egyszerűen arra van szüksége hogy menjen haverozni,bulizni,mert szerinte a kapcsolatunk azért futott zátonyra,mert mellettem nem mehetett sehova.
Volt már valaki ilyen helyzetbe ?
Minden nap ír hív találkozunk is nagyon sokat,olyankor mindig szeret ölel és olyan mint régen,de a vége még mindig az hogy szeret szeret de most élnie kell.
Lesz ez jobb még?
Megéri várni ?
Negatív kommenteket nem szeretnénk,hogy idióta vagyok,van más ,satöbbi,mert tényleg nem erről van szó,bármikor bele tudok nézni a telefonjába,nem erről szól ez.
Akit szeretek, azzal nem csinálom ezt. Te csinálnád? Azt szereti amit nyújtasz neki, azaz kielégíted az igényeit amikor éppen szüksége van rá. Nem kell kapcsolatban lennie, de azonnal ugrasz ha kell neki valami - tökéletesen kényelmes ez számára, immár 3 hónapja. Megadod neki az érzést hogy fontos valakinek, de közben játszhatja ezt a felelősség nélküli játékot az egyik legismertebb bullshit szöveggel megfűszerezve, aminek a szabályait teljesen elfogadod.
Ha neked ez így oké, akkor folytasd vele, ha nem, akkor tegyél ellene - megpróbálhatod megbeszélni vele hogy ennek nincs értelme, te komoly kapcsolatot akarsz, vagy lezárhatod vele, a te döntésed. Viszont olyan nincs hogy várok és majd jobb lesz, miközben engedem hogy kihasználjanak, de persze közben sírok is miatta. Nem a másiktól kell várni a változást ha nem hajlandó rá, hanem neked kell úgy terelni az életed, hogy jobban érezd magad. Jelenleg te magad engeded hogy így viselkedjen veled, emiatt vagy most ebben a helyzetben.
Neked úgy néz ki megéri ezaz egész különben nem csinálnád.
Hogy miért van ez? Azért mert benne vagy, sőt adod alá a lovat is.
Neked jó ez így? Ha ez így neked jó, akkor nincs kérdés és nincs válasz. Ha ebbe így benne maradsz akkor ne panaszkodj senkinek , fogadd el ahogy van.
Ha viszont nem tetszik akkro lépj ki belőle.
2-es,köszönöm szépen!
Nem 3 hónapja vagyunk így,talán 2 hete,előtte nem találkoztunk,csak beszéltünk .
Aztán 2 hete találkoztunk,akkor mind a ketten azt mondtuk,hogy szeretjük a másikat és folytatni kellene...testi kapcsolat nincs köztünk,találkozunk,ebédelünk, kávézunk,sokat beszélünk telefonon.
Mit kellene tennem ?
Szakítani vele?
Nyilván az lenne a legjobb megoldás.
Mert nem OK nekem,tegnap este is írta hogy siet haza mert felhív,vártam vagy 2 órát nem keresett,ma reggel írt hogy elment a tesójához inni,nem akarta mondani,nehogy vita legyen belőle.
Megmondtam neki hogy most vita van,de ha szól,akkor nyilván nem lett volna vita.
És akkor mondta hogy neki még szüksége van erre hogy bulizzon,haverozzon,mert szeptember 1-től össze fogunk költözni,és akkor szeretne csak rám koncentrálni.
Tényleg jó lenne egy tanács,én is szeretem,viszont az a nagy szerel nálam sincs,mert félek..de az életem csak vele tudom elképzelni.de ez így nem jó ..
5-ös.
Fogadni mernék hogy butácska lesz, és összeköltözik vele szeptembertől..mert ő élete szerelme.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!