Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valaki hasonlò helyzetben?
Figyelt kérdés
Látott valamit a telefonomban elvette en vissza akartam venni le lokott az agybol fel altam elkezdett lokdosni en vissza adtam es ossze verekedtunk nem ez volt az elso alkalom erre.Tehat meg utottem o pedig vissza adta meg fogta a nyakam es ra lokott a szekrenyre meg rugott es megpofozottmáj. 6. 15:02
11/23 A kérdező kommentje:
Ezek után szép jo minden egy ideig...Annyira utálom magamat ezért😔
máj. 7. 13:51
12/23 A kérdező kommentje:
Valamelyik nap össze vesztünk én sirtam el akartam menni ő be zárta az ajtot s azt mondta hogy amig sirok nem mehetek ki mert lássák az emberek
máj. 7. 13:53
13/23 anonim válasza:
Egy ideig.
Hány éves vagy? Muszáj neked a szüleidhez hazamenni? Önállóan nem tudsz élni, hogy se a mérgező szüleid, se ez a faxkalap ne tudjon bántani?
14/23 A kérdező kommentje:
20 vagyok dolgozom csak nem keresek annyit hogy egyedul fent tudjak tartani egy lakást is mindemelett 🥺
máj. 7. 14:04
15/23 A kérdező kommentje:
22**
máj. 7. 14:04
16/23 anonim válasza:
Keress szerintem olyan munkahelyet, ahol biztosítanak szállást - multiknál gyárakban - és kva gyorsan szabadulj meg a kiváló családodtól meg ettől a díszfsztól is. A saját érdekedben.
17/23 A kérdező kommentje:
Hát itt nálunk ilyenek nem igen vannak
máj. 7. 14:43
18/23 A kérdező kommentje:
Nagyon ki vagyok már ettöl az egésztől,nemtudom mit várnának el hogy meddig vàrjak?
máj. 7. 14:46
19/23 anonim válasza:
Miért kéne a környéken maradnod...?? Minél messzebb, annál jobb. Egyedülálló vagy, független, oda költözöl, oda mész dolgozni, ahova csak akarsz. Az ország túlsó végére is.
Mire kéne várnod? Hogy hazaköltözz anyuékhoz? Csöbörből vödörbe?
20/23 anonim válasza:
Ha még egyszer előfordul ilyen hívj rendőrt, de hagyd ott sürgősen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!