Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valaki hasonlò helyzetben?

Figyelt kérdés
Látott valamit a telefonomban elvette en vissza akartam venni le lokott az agybol fel altam elkezdett lokdosni en vissza adtam es ossze verekedtunk nem ez volt az elso alkalom erre.Tehat meg utottem o pedig vissza adta meg fogta a nyakam es ra lokott a szekrenyre meg rugott es megpofozott

máj. 6. 15:02
1 2 3
 1/23 A kérdező kommentje:
Sokszor fenyeget hogy mingyart kapsz egyet okolbe szoritja a kezet s en ezt gyerekkorombol adodoan nem birom elviselni meg ha kiabalnak azt sem😔
máj. 6. 15:16
 2/23 anonim ***** válasza:
100%

Ja gyerekkorodból adódóan nem...?

Képzeld, engem nem vertek gyerekkoromban.

Én zsigerből nem bírnám az ilyesmit elviselni. Ahogy normális ember egy sem.

Mi a kérdésed? Mire vársz? Hogy ököllel meg is üssön?

máj. 6. 15:26
 3/23 anonim ***** válasza:
100%
Azt ugye tudod, hogy nem vagy normális igaz?
máj. 6. 15:37
 4/23 anonim ***** válasza:
Ez egy élménydús kapcsolat, az már tuti.
máj. 6. 18:57
 5/23 anonim ***** válasza:
100%
Semmilyen szinten nem elfogadható, normális a fizikai erőszak párkapcsolaton belül! Azonnan lépj onnan!
máj. 6. 19:31
 6/23 A kérdező kommentje:
7 eves kapcsolat nem egyszer fordult mar elo olyan is volt sajnos h mondta ezeket meg meglokott en felpofoztam s utana vissza adta es en voltam a hibas,hogy miert utottem meg s o csak vissza adta.Mindig meg igeri hogy nem lesz ilyen.De azert en kell bocsanatot kerjek mindig
máj. 7. 10:31
 7/23 anonim ***** válasza:
100%

Ezt 7 éve csinálod?

Az a baj, ha gyerekkorodban bántottak, akkor neked ez az "ismerős" helyzet, meg azt gondolod, megint megérdemled. Még bocsánatot is kérsz.

Kérj segítséget és szabadulj meg tőle mielőbb!

máj. 7. 10:35
 8/23 A kérdező kommentje:
S en erzem magam hibasnak magamat mert azt mondja en tehetek rola
máj. 7. 10:35
 9/23 anonim ***** válasza:
100%
Ha ez az arany ember ezt mondta, akkor pedig így is van!
máj. 7. 12:49
 10/23 A kérdező kommentje:

Sokszor még én érzem magamat hibásnak az egészért😔

Nem lehet vele szakitani egy hónapot külön voltunk,nem hagyott békén jött azzal,hogy megvàltozott be látja meg stb stb szakítás alatt a szüleim nem áltak mellén szabadon jöhetett mehetett ott amikor akart.Igy hát addig addig hogy be adtam a derekamat.Vissza mentem hozzá. Nagyon nem vagyok jol lelkileg,bánt hogy ők sem áltak mellém.Pedig ők tudták mi a helyzet.

máj. 7. 13:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!