Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Voltál hasonló helyzetben intimitás terén?
Barátnőmmel több éves kapcsolatban vagyok de egy ideje a szex nen működik annyira.
Kezdetben tablettát szedett de azt úgy döntött hogy abbahagyja így a szex is csökkent köztünk.
Egyrészt mert én nem bízok az óvszerben másrészt pedig tartok hogy gyerek lesz. Azért mert ezzel kapcsolatban van egy gát bennem.
Amikor ő közeledik szexuálisan bennem bekapcsol egy szorongó érzés a fentiek miatt.
Így nagyon sok vissza utasítást kapott már.
Nem tudom hogyan tudnánk újból jó útra terelni a dolgokat. A vedekezesnél más módon nem akar védekezni ( spirál stb).
Szerencsétlen nő :(
Te elsülsz, nem bírsz egy óvszert felhúzni, rettegsz és a barátnődet akarnád hormonos megoldásokra kényszeríteni ahelyett, hogy te megtanuld használni azt, ami egyikőtöknek sem okoz garantáltan egészségügyi problémákat, vagyis az óvszert… főnyeremény lehetsz.
Én se szednék gyógyszert, elég sok terhességről hallottam már amellett. Meg mellékhatásról.
Te meg miért nem vered ki félórával azelőtt hogy találkoztok? Az sokaknál működik, akkor nem mész el 2 perc alatt.
A gumi sokkal megbizhatòbb mint a tabletta,Te hol élsz?
Gyakorold be a hasznàlatàt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!