Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Neki lehet, nekem nem?

Figyelt kérdés
Barátnőmmel már három hete nem találkoztunk, távkapcsolat. Elment barátnőivel nyaralni két hétre, meg velük van most. És most tudnánk találkozni hétvégén, de nekem lenne programom haverokkal, így,megint nem találkoznánk. Barátnőm nagyon várta már, hogy végre találkozzunk, most haragszik, amiért ennyi idő után fontosabbak nekem a haverok mint ő. De neki akkor lehet nélkülem barátnőzni? A nyaralás előtt sem törte össze magát, hogy találkozzunk, inkább a barátnőivel volt hétvégén, holott akkor még velem is lehetett volna.
2024. máj. 6. 10:21
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
Jaj, a távkapcsolat. Sikítva menekülnék belőle.
2024. máj. 6. 15:16
 22/22 anonim válasza:
100%
Úristen… 30 felett legyen már annyi eszed hogy nem játszmázol, (na mert amit te csinálsz az egyáltalán nem tinis, á dehogy) hanem mondjuk szépen elmondod neki a problémádat, megbeszélitek, mondjuk megkérdezed tőle, hogy neki miért ennyire fontos hogy ennyit legyen a barátnőivel, aztán vagy megérted vagy nem, de legalább megtudod.. szánalmasnak tartom, hogy 30 felett magadban örlődsz, és ha neked fáj, neki is fájjon alapon így oldod meg a helyzetet ahelyett hogy kommunikálnál és őszinte lennél azzal a lánnyal akit elvileg szeretsz! TAPS!!!
2024. máj. 6. 22:10
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!