Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van erre megoldás?

Figyelt kérdés
A barátommal több mint egy éve együtt vagyunk. Igaz hogy úgy érzem,sok ellentét van köztünk ,de aránylag megvagyunk jól. Az össze költözest tervezgessük a közeljövőben,szóba került a házasság is. Mondtam neki hogy szeretem ,de várni szeretnék a házasságal egy 2-3 évet mert szeretném megismerni őt úgy igazán eggyütt lakva,de ő megzsarolt hogy nem vár annyit rám ,és ha nem lesz max 1 év múlva akkor mehetek amerre látok,akár gyerekkel eggyütt is(ha lesz). Elbizonytalanodtam. Úgy érzem érzelmileg manipulál,zsarol. Bármi vita van azzal érvel,hogy ő nem költözik össze velem. Tudja hogy régóta erre vágyom ,és így büntet. Nem tudom,hogy komolyan gondolja e,vagy csak direkt idegesít ezzel. Szeretni nagyon szeret,ha tehetné egesznap csak velem lenne ,egyfolytába szeretget. De elegem van abból hogy bármi van rám hánnya azt amit nem szeretnék hallanni,engem hibáztat. Már olyan szinten állok,hogy nem tudom ki ő valójában. Egyszer egy romantikus aranyos srác,másik percben pedig egy bunkó,flegma tahó ember. Ahogy vártam az összeköltözést,úgy félek is már a gondolattól. Pláne a házasságtól . Tanácstalan vagyok. Szeretem,de így nem biztos hogy akarnék vele élni egy teljes életet,ha ő ilyen valójában. Felnőttek vagyunk mindketten.
2024. máj. 3. 07:42
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Ő valójában ilyen és összeköltözve még ennél is rosszabb lesz. Ha valami érzed, hogy nem stimmel ne kérdezgess senkit, hanem szakíts, hiszen neked nem jó nem igaz? Vagy azt várod, hogy jön valaki, aki az ellenkezőjét állítja, mert neki másképp végződött? Lehet, hogy neki igen, de mi van, ha neked meg nem és csapdába kerülsz?
2024. máj. 3. 07:57
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem sikerült megismerned őt 🤣🤣
2024. máj. 3. 08:05
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

"ő megzsarolt hogy nem vár annyit rám ,és ha nem lesz max 1 év múlva akkor mehetek amerre látok,akár gyerekkel eggyütt is(ha lesz)."

Ne várjon rád, nem kötelező! Szakíts vele.

Abnormális ahogyan rángatni akar téged mint egy bábut!

Magyarán megmondta hogyha nem viselkedsz az elképzelése szerint a jövőben valamikor ha 5 gyerek lesz akkor is mehetsz velük együtt ahová akarsz mert ki fog dobni!!!

Ilyen mocsadék mellett ne maradj, szakíts akár még ma!

2024. máj. 3. 08:13
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Persze, kicsivel tobb mint egy eve vagytok egyutt, ossze sem koltoztetek meg, de legkesobb egy ev mulva hozza kene menned, maskulonben kidob a gyerekkel. Ki mondta, hogy hazassag elott kell szulni? Osszvissz 2 ev gyerekre es hazassagra eleg korai.

Amugy kibasznam, nem hogy hozzamenjek es szuljek neki. Paraszt.

2024. máj. 3. 09:18
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Ugye ezek után nem akarsz összeköltözni és gyereket szülni neki? Már most is teljesen irányítani akar, mi lesz később?

Ja várj, hiszen megmondta mehetsz az utcára gyerekestől.

Annyi normális, egyedülálló férfi van. Miért vesztegetsz akár 1percet is ilyen hitványra???

2024. máj. 3. 10:57
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Maximalis alkalmazkodast es elfogadast var el toled. Neked igazad vele szemben sose lehet. A legaprobb "vetsegeid" is buntetni fogja, vagy utcara tesz. Ne akarj egy ilyen mauglival egyutt elni.
2024. máj. 3. 11:14
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Mondd el neki, hogy Te úgy gondolod az ember lakva ismeri meg a párját. És mielőtt házasság lenne ebből, szeretnéd hogy együtt lakva is megismerjétek egymást, mert mi van ha épp őneki nem tetszik valami benned?

Mondd el hogy örülnél ha ő lenne életed párja, de neked ez egy fontos dolog még mielőtt kimondanátok az igent.

2024. máj. 3. 16:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!