Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párom barátja elviselhetetlen, van erre megoldás?
Sziasztok!
Párommal 4 éve ismerjük egymást, körülbelül 2 éve együtt élünk, 3 éve együtt vagyunk. Nekem nehéz gyermekkorom volt, édesapám masszív őrjöngő volt, többszöri öngyilkossági kísérlettel. Nem vagyok alkohol ellenes, de úgy gondolom szükséges a mértékét megtartani hozzá, biztos vagyok benne hogy én is tudnám jobban kezelni ezt a helyzetet és tanulnom kell.
Tavaly nyáron lépett párom életébe az ominózus barát, akiről már akkor is úgy vélekedett hogy nem veti meg az italt, üzleti kapcsolatba kerültek, a figyelmeztetéseim ellenére. (Ebből már akkor is vita volt)
Én nem akartam ezt, sem az ő életében, sem az enyémben.
Azóta a barát többször megjárta az elvonót, párom hozta-vitte-latogatta sikertelenül, részegen páromat hívogatta hajnalban, vasárnap, a nap bármely szakaszában önkívületi állapotban. Persze vannak jó időszakai de az eddigiek alapján nekem már van egy véleményem róla..Bármilyen segítségre van szüksége akár vasárnap is, párom ugrik, nem maradt senkije és a joindulataval visszaél. Nekem ez nem fér bele, mondtam nem akarom hogy az életemben ilyen ember vegyen részt, azt mondta redukalja üzleti kapcsolatra vele a kontaktot, de állandóan írkal neki, hívja, együtt járnak bevasarolni, annyira de annyira unalmas már..
Hogyan lehet zöld ágra vergődni? Próbálok engedni, csendben vagyok, de annyira gáz hogy ilyen szintű emberrel veszi körbe magát. Sokkal több ennél, csak próbálom védeni hogy ne húzza bele valami marhaságba. Azt kapom mindig hogy én csak a rosszat feltételezem és meg se akarom érteni. Van így értelme ennek?
Esetleg azt lehet csinálni, hogy külön kasszára váltok szét, nem foglalkozol az üzleti ügyeivel, a pénzkeresési módszereivel és megkéred, hogy az otthonotokba ne tegye be a lábát ez a bizonyos barát.
Ha már végképp csaslódtál a párodban, hogy ilyen szintre süllyed és szégyelled, akkor pedig sajnos szakítanotok kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!