Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sokáig nem szexeltünk és most már nem is érdekel, ez normális? Van megoldás?
Nagyon rossz az utóbbi időben a szexuális életem a barátommal. Nem a minőséggel van baj, hanem azzal, hogy szó szerint szinte semmi nincs, simán eltelnek akár ilyen 6-7 hetek is. Eleinte borzasztóan zavart, sírtam kérdezgettem, nem tudta megmondani, mi baja van velem.
Most pár napja felhozta, hogy ő ezt szeretné helyrehozni, de egyrészt úgy érzem, hogy csak azért mondja ezt, mert "veszélyben érzi" magát, szerintem ő továbbra is simán ellenne így, másrészt valahogy már kellemetlenül is érezném magam.. nem akarom kierőltetni, de egyébként sem vágyom már rá. Nem megy, már valahogy nem tudom elképzelni, hogy szexelünk, már nem is zavar, hogy eltelik ennyi idő, pedig eleinte nagyon ki voltam bukva. Szerintetek van megoldás?
Tapasztalatból írom: ezt csak úgy lehet újraépíteni (ha egyáltalán lehet), ha nulláról építitek fel újra a szexualitást. Kezdve azzal, hogy eljártok randizni, romantikázni, megtapasztaljátok újra, hogy milyen úgy ölelkezni, csókolózni, hogy akkor és ott nem lehet kiélni a vágyat. Ha ez már megvan, akkor és csak akkor jöhet újra a szex, máskülönben gépies kötelességnek élitek meg. A vágy felkeltésén dolgozzatok először, ne a szexen!
De nincs garancia. Az exemmel nem működött, mert hiába randiztunk, úgy éreztem, hogy a kezemet sem akarja megfogni. A mostani párommal viszont vissza tudtuk építeni holtpontról sok-sok randizással - és ez amúgy a jó és sok szex mellett is megmaradt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!