Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális ha egy férfinek engedélyt kell kérnie a barátnőjétől ha a barátaival szeretne találkozni?
Nem kell engedélyt kérnie, de a tájékoztatás alap, és az időben hazaérést abban az esetben reálisnak tartom, ha mondjuk egy kisgyerekes család egy kertes házban és megbeszéltétek, hogy szombaton mittomén felfúrjátok a gyerek szobájában a szekrényt a falra, hogy ne rántsa magára vagy akármi egyéb terv, nem tudom, vidéken mindig csinálnak az emberek valamit… Szóval ilyenkor érthető, ha azt akarja az ember, hogy a másik legyen életképes állapotban másnap.
Én az életben nem mondtam soha a páromnak, hogy érjen haza x időben, de nekünk a hétvége csak pihenésre van eleve, felőlem aludhat szombaton délután kettőig is, bár ennyire nem szokott elhúzódni már a buli. Ha meg meg van beszélve valami program másnapra, akkor nem kell szólni, mert vagy nem megy el vagy hazajön magától max 2-3 óra múlva. Nekem nem is kellene olyan ember, akinek még nekem kellene könyörögni, hogy ugyan jusson már eszébe, hogy van párja (vagy családja) akivel szintén vannak tervei, amik másnaposan nem kivitelezhetőek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!