Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Normális ha egy férfinek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális ha egy férfinek engedélyt kell kérnie a barátnőjétől ha a barátaival szeretne találkozni?

Figyelt kérdés
2024. ápr. 21. 21:40
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
Meg szoktam kérdezni, van-e tervünk aznapra, mert ha igen, akkor inkább a párommal vagyok.
2024. ápr. 21. 22:52
 22/26 anonim ***** válasza:
100%
#19 Na, itt kezdődnek a problémák.Normális, épeszű ember, aki szereti a párját, az SOHA AZ ÉLETBEN nem hagyná magára a nőjét, ha tudja, hogy bármikor szülhet, esetleg ha tényleg súlyos beteg a párja(mindkét nem).Normális ember ilyen MEGKÉRDEZI, hogy nem gond-e, ha elmegy.Ha pedig gond, akkor jó szívvel marad vele.Ilyen esetben ez így működik normáliséknál.
2024. ápr. 21. 22:56
 23/26 anonim ***** válasza:
ilyenkor*
2024. ápr. 21. 22:56
 24/26 anonim ***** válasza:
91%
#22 ugyanazt írtuk le... ha mindenórás akkor nem mész el sörözni, vagy ha találkozol is munka után valakivel akkor is nálad a telefon, de igyekszel haza mielőbb.
2024. ápr. 21. 23:03
 25/26 anonim ***** válasza:
Kívülről ez semmiképp sem normális. Nálunk egyenrangú felek vannak, önálló akarattal rendelkező felek. A magyar társadalom szerintem ezt tartja normálisnak.
2024. ápr. 21. 23:43
 26/26 anonim ***** válasza:
100%

Nem kell engedélyt kérnie, de a tájékoztatás alap, és az időben hazaérést abban az esetben reálisnak tartom, ha mondjuk egy kisgyerekes család egy kertes házban és megbeszéltétek, hogy szombaton mittomén felfúrjátok a gyerek szobájában a szekrényt a falra, hogy ne rántsa magára vagy akármi egyéb terv, nem tudom, vidéken mindig csinálnak az emberek valamit… Szóval ilyenkor érthető, ha azt akarja az ember, hogy a másik legyen életképes állapotban másnap.

Én az életben nem mondtam soha a páromnak, hogy érjen haza x időben, de nekünk a hétvége csak pihenésre van eleve, felőlem aludhat szombaton délután kettőig is, bár ennyire nem szokott elhúzódni már a buli. Ha meg meg van beszélve valami program másnapra, akkor nem kell szólni, mert vagy nem megy el vagy hazajön magától max 2-3 óra múlva. Nekem nem is kellene olyan ember, akinek még nekem kellene könyörögni, hogy ugyan jusson már eszébe, hogy van párja (vagy családja) akivel szintén vannak tervei, amik másnaposan nem kivitelezhetőek.

2024. ápr. 22. 05:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!