Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy a barátaival nyíltan beszél a szexről, velem, a barátnőjével meg nem?
Már hosszú évek óta együtt vagyunk és mindig is zavart az, hogy a barátaival üzenetváltásokban is, élőben is, főleg, ha isznak, mindig olyanok jönnek, hogy "pinázás", "megbaszunk mindenkit", "kurvák", "baszás az élet" stb. de elég durva szinten.
Velem pedig olyan prűd, pedig a barátnője vagyok, hogy akár hosszú hetek is eltelnek, hogy nem nyúl hozzám, sőt néha már kiakad azon, hogy miért akarok szexelni. Velem nem vált olyan üzeneteket, amiben lenne erotika, vagy élőben beszélni róla. Amikor összejöttünk, akkor volt sok ezekből, viszont 7 év után én ugyanúgy szeretném. Miért csinálja ezt? Kérdeztem tőle, mondtam, hogy beszéljük át, ha valami nem jó, de nem igazán hajlandó. Kompenzál ezzel vagy a haveroknál ez alap? Egyébként más biztos nincs a képben.
Bocs, de aki ilyen stílusban írogat a haveroknak a nökröl, azt pillanatokon belül elküldtem volna már régen a fenébe.
Az meg, hoyg veled semmire sem jut, az azt mutatja, a szájalni tud, de többre nem képes, még egy érv a szakítás mellett.
Szerinted ezek az üzeneket "erotiklusak"? Mert szerintem primitívek és bunkók.
Másrészt szerintem már erösen rádunt, azért nem akar veled semmit
Haveroknál ne szabad engedni a szintből, mert oda a haverság. Veled a kapcsolat elején téma volt, mára 7 év elteltével már nem kerül sorra? Szerinte ennyi idő alatt kibeszéltetek minden témát.
Hetekig nem nyúl hozzád?
Sablonos lettél számára. Dobj be új dolgot, amire ráizgul. Nem feltétlen erotikus ruhára, vagy ilyenre gondolok, hanem "véletlen" ezt-azt el lehet sütni egy pasinál, ami felkelti az érdeklődését.
Legyél kreatív.
47F
Elmúlt a szerelem , ha volt egyáltalán.
Nem tudod lázba hozni már unalmas vagy neki, de persze a haverok előtt mind igazi bika akar lenni.
Legalább szóban.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!