Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miután az embernek lesz barátnője, felesége a barátaival töltött ideje töredékére csökken általában?
Értem, hogy a genetika, fajfenntartás és érzelmek, de akkor is nem lehet ezt úgy csinálni, hogy az ember ugyanúgy tartja a barátaival a kapcsolatot mint mondjuk középiskolában?
Van valaki aki így gondolkodik?
Vagy ez természetes, hogy 25-30 éves korára az embernek durván csökken a barátaival töltött idő
Mint kozepiskolaban?
Ha arra gondolok,hogy napi kontaktban voltunk es minden hetvegen buli,akkor ja,kivitelezhetetlen.
Valahol termeszetes,foleg mint a mi eaetunkben,melo van,valaki melo plusz egyetem,kulon varosban. Es ott a kapcsolat is.
Mar heti x beszelgetes van,a talalkozas az elfoglaltsagok miatt ritkult.
Nekem amióta van barátnőm, 0 barátom van. Igaz előtte is így volt... 😃
Egyszerűen vagy van már mindenkinek kialakult társasága, vagy alkalmatlanok elmélyíteni egy kapcsolatot barátsággá, és max csak haverság marad, akikkel csak legunalmasabb pillanatában találkozik az ember... :/ így aki megunja a társaságát, csak nagynehezen talál újra barátokat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!