Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy lehet udvariasan segíteni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet udvariasan segíteni a barátnőmnek hogy csinosabban öltözködjön?

Figyelt kérdés

Tudom hogy valakik szerint ez egy kellemetlen téma, vagy ebbe nincsen a másiknak beleszólása.

De ugyan úgy ahogy szerintem meglehet mondani egy férfinak hogy dobja már ki a rongyos cipőjét és vegyen egy újat, vagy az a szakadt, koptatott farmer már gáz, stb... szerintem egy nőnek is udvariasan meglehet mondani.

Csak az a kérdés hogy hogyan?

A párom picit olyan kislányosan öltözködik, mint ha ugyan az lenne rajta mint 15 éves korában. Meg olyan kínai turkálós hatása van a ruháinak. Meg nincsenek igazán nőies, igényes darabjai.

Próbáltam neki már finoman mondani, de nem vette a lapot.

Vegyek ajándékba neki? Lepjem meg egy vásárlási utalvánnyal és kísérjem el vásárolni?

Arra is gondoltam hogy valahogy úgy kéne neki mondanom hogy "Szebb nő vagy annál hogy ilyen ruhákat hordjál"... csak nem tudom ez rosszul veheti ki-e magát?

Köszönöm az értelmes hozzászólásokat! :)

2024. ápr. 20. 14:29
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
75%
19# mega giga lájk!
2024. ápr. 20. 17:13
 22/25 anonim ***** válasza:
90%
"segíteni a barátnőmnek" - Kért segítséget? Nem. Akkor így érzi jól magát.
2024. ápr. 20. 17:31
 23/25 anonim ***** válasza:
11%
Esetleg amikor sétáltok boltok mellett mondd neki egy-egy szettre,hogy "Ez de jól állna neked,nem probalod fel?"
2024. ápr. 20. 21:51
 24/25 anonim ***** válasza:
23%
Nem tudod at ezni a szekrenyet vele es megmondani mik allnak a legjobban? Aztan rajta all,hogy felveszi-e azokat a darabokat.
2024. ápr. 20. 22:37
 25/25 anonim ***** válasza:
15%
Nálunk férjem ugyanez volt... Ő mondta, hogy jobban szereti rajtam a szebb ruhákat, (akkor még csak randiztunk) közöltem, hogy akkor bocs, de nem engem keresel, és az ösztöndijam, meg a gyakornoki állásom, nem elég arra, h lecseréljem a ruhatáram. 2 napig nem kerestem, de úgy hiányoztam neki, hogy eljött a koleszhoz, hozott nekem termoszban KV.t, (vizsgaidőszak volt) és bocsánatot kért... Kérdezte, h. csak.ennyi az akadály e, mondtam, hogy igen... Kb 1M ft ment el az uj ruháimra, ráadásul vékony sem voltam, így fokozottan nehezebb/drágább volt. Fizette. Remélem tudod te is fizetni..mmert egy szaros 50 ezres ajandékkártya kevés lesz erre....
2024. ápr. 21. 04:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!