Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Milyen szép, kedves dolgokat mondjak a barátnőmnek, aminek minden nő örül?
Azt mondta, mondhatnék néha szép dolgokat.
Namost igazán nem vagyok a szavak embere.
Tudnátok ötletet adni?
Természetesen azon kívül hogy szeretem meg szép. Légyszi segítsetek.
Nincs ilyen. Azt mondd, amit gondolsz.
Miért van veled, ha érzelmileg 0 vagy?
Egyébként igaza van a harmasnak, hiába van lepontozva, hogyha nem őszintén jon a bók, akkor nem ér semmit és igazából automatikusan kellene jönnie.
Az én párom pedig már 8 éve együtt vagyunk, ha úgy érzi, akkor megdicsér, ha úgy érzi elcsesztem, akkor letol nem bunkó módon, de letol. És nem haragszok meg érte, én ugyanúgy megteszem. :D
Múltkor ahogy vágtam a füvet azért dicsért meg pedig jópaszor látta már és mégis, vagy ma ahogy beszélgettem anyummal, mondtam, hogy nyomi vagyok, kiesik minden a kezemből és letolt, hogy attól még nem vagyok az és akármikor ha negatívan fejezem ki magam magamról és úgy gondolja, hogy nem igaz, akkor rám szól, hogy ne hülyézd magad! :)
Neked természetesen, szívből kellene, hogy jöjjön a dicséret, vagy negatív vélemény normális kereteken belül bármikor és persze ez rá is érvényes. Ha nem így érzed, akkor megette a fene!
(#1 voltam.)
Mint mondtam, nem vagyok a szavak embere. Ennyi. Nem kell túlbonyolítani.
Az érzéseim megvannak iránta, csak nem mindig tudom egykönnyen kimutatni, de ez igaz más dolgokra is.
Akkor drágám nem illettek össze, nem egyforma a szeretetnyelvetek és nem fog működni hiába fogod dicsérni! Te beleunsz, belefáradsz a a színészkedésbe és szakítasz/abbahagyod és nem fogja érteni, hogy miért és szakít, vagy el se jutsz oda, hogy bókolj ő meg kirak!
A szerelem/szeretet/tisztelet a párkapcsolat alapja, amihez hozzátartozik az őszinteség, egyetértés, kompromisszumkészség, összecsiszolódás, tolerancia, hűség, bizalom. Ha ezekből csak egy hiányzik, akkor a kapcsolat nem ér semmit!
Te hiába szereted, hogyha nem mondod szavakkal míg ő szeretné és nemcsak tettek által, hogy bizonyítsd. Ő hiába szeretné, hogy mondd, hogyha neked nem jön lélekből, de nem érzékeli, hogy a cselekedeteid arról tanúskodnak! Az az ideális, hogyha a szavak és a tettek egálban vannak, vagy ha nincsenek is, akkor is az egyik tudja, hogy a másik szereti.
Az, hogy ő megkért/utalt rá azt jelzi, hogy ez a párkapcsolat zátonyra fog futni előbb, vagy utóbb.
Amúgy az nem kifogás, hogy nem vagy a szavak embere, mert én se voltam az soha, de a párom oldalán szerelem/szeretet mellett ki tudom fejezni szavak által és ő bár cselekedetek gyanánt "aljab" volt mint én fokozatosan átvette automatikusan, hogy mit hogyan is kellene, rájött magától...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!