Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Milyen szép, kedves dolgokat mondjak a barátnőmnek, aminek minden nő örül?
Figyelt kérdés
Azt mondta, mondhatnék néha szép dolgokat.
Namost igazán nem vagyok a szavak embere.
Tudnátok ötletet adni?
Természetesen azon kívül hogy szeretem meg szép. Légyszi segítsetek.
2023. jún. 17. 19:12
11/19 anonim válasza:
Én pont annak örülök a legjobban, aminek más nő nem annyira. Ez jelenti azt, hogy személyre szabott és nem alaptalan a bók/kedveskedés.
13/19 anonim válasza:
Próbálgasd, hogy jöjjön magadtól. Nézz rá célzatosan, és állapítsd meg, aznap épp mi a legcsinosabb rajta. Ami tetszik, azt dicsérd meg. Ha eszedbe jut valamiről ő, akkor mondd el neki. Figyeld, miről beszél, és tudni fogod, mivel kedveskedj neki. Nem nehéz, csak figyelni kell rá. És evvel többre mész, mint avval, hogy "Szép a hajad", mert így magadtól is sikerülni fog.
14/19 anonim válasza:
12. Milyennek? Akinek a szájába rágják a szavakat?
15/19 A kérdező kommentje:
Hogy lehet egy-két ember ilyen rosszindulatú!?
Simán egy kis tanácsot kértem, nem minősítgetést b+.
Ha nem tudtok releváns választ adni a kérdésre görgessetek tovább a következőre. Tisztelet a kivételnek.
2023. jún. 18. 10:14
16/19 Sunshinedoll válasza:
NE haragudj, de ha nem tudsz saját kútfőből bókolni a saját bartánődnek, akit Te ismersz, akkor te mégis milyen férfi vagy? Minek vagy vele? Felcsinálni is nekünk kell majd?
17/19 A kérdező kommentje:
Mégegyszer leírom: simán egy kis tanácsot kértem, nem minősítgetést.
Tipikus magyar vagy: okoskodó, majdénjólmegmondomnekedmithogykellcsinálnod.
2023. jún. 18. 11:00
18/19 Sunshinedoll válasza:
De konkrétan azt kérted, hogy mi mondjuk meg, hogy mit csinálj. Hogy hogyan bókolj a bartánődnek, akit ismerned kellene, akiről elvileg te tudod, mit szeret és mi esik neki jól :D
19/19 A kérdező kommentje:
Tanácsot kértem, útmutatást. Nem kioktatást.
De inkább nem is vesződöm. Szevasztok.
2023. jún. 18. 12:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!