Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mért van az hogy nekem még...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mért van az hogy nekem még nem volt pasim pedig szép vagyok (ezt nem ego-bol mondom) és a barátnőmnek aki nálam sokkal csúnyább már volt pasija?

Figyelt kérdés
Normális válaszokat írjatok lécci.
2012. jan. 4. 15:14
 1/10 anonim ***** válasza:

A szépség relatív. Ha benne vagy képcserében írj!

Majd megmondom, hogy nekem bejössz-e és úgy általánosan tényleg szép vagy-e.

Ha nem a külsőddel van a baj, akkor a kisugárzásod vagy, hogy túl elérhetetlen, sarokba húzódós, félénk lány vagy az lehet az oka.

Mosolyogj és csábíts! :-D

2012. jan. 4. 15:18
 2/10 anonim ***** válasza:
kérdezhettem volna fordítva is csak fiúba....hány éves vagy??
2012. jan. 4. 15:18
 3/10 A kérdező kommentje:
15 éves.
2012. jan. 4. 15:20
 4/10 anonim ***** válasza:
még fiatal vagy ezért ne is sietsd el a pasis dolgot,lehet nem olyan vagy mint a barátnőd akinek 15 évesen már csomo paisja van..vagy lehet h már nem is szűz...de te ne kövesd őt és tartsd magad és ne add oda minden pasinak magad ilyen korán,csak csinnyán bánj velűk és eljön az idő majd h találsz egy normális srácot akivel lehet h sokáig együtt lesztek..
2012. jan. 4. 15:22
 5/10 anonim ***** válasza:
attól,hogy 15 vagy még gyerek vagy,nem kell azon aggódni van-e pasid,tudd 16-17 alatt még a pasizás is korai,mármint a komolyabbra gondolok,és felesleges,mellesleg jobban jársz ha már érettebb fejjel lépsz be egy kapcsolatba,talán nem esel abba a hibába,hogy korán fekszel le vele,és hát a 15 sőt még a 16 is korai a szexhez,amúgy milyen dolog azt mondani a barátnődre hogy sokkal csúnyább nálad,milyen barátnő vagy? látod lehet ezért nem kellesz a fiúknak kívülről is látszik,hogy beképzelt,és rosszindulatú vagy
2012. jan. 4. 15:33
 6/10 A kérdező kommentje:
"kívülről is látszik,hogy beképzelt,és rosszindulatú vagy" ilyeneket írsz mikor nem is ismersz. Mi lenne ha magadat véleményeznéd és nem másokat?Ha kötözködni van kedved akkor ne itt tedd.Köszi!
2012. jan. 4. 17:31
 7/10 anonim ***** válasza:
már bocs én egy feltételezést írtam le,hogy lehet ilyen vagy,hogy mondhatod az a barátnődre hogy sokkal csúnyább nálad???? most komolyan milyen barátnő vagy te, mellesleg tanulj meg szöveget értelmezni inkább,mint pasizáson járjon az eszed kislány..
2012. jan. 4. 17:34
 8/10 A kérdező kommentje:
pfff erre inkább nem mondok semmit....
2012. jan. 4. 17:53
 9/10 anonim ***** válasza:
A képlet egyszerű. Ha szép vagy, jönnek a pasik. Ha nem jönnek, nem vagy szép. Szóval vagy nem vagy szép, vagy kamu ez a kérdés.
2012. jan. 4. 20:35
 10/10 anonim ***** válasza:
Én is ugyan így vagyok,hogy a barátnöm csunyább nállam és neki van pasija nekem meg nincs pedig mindig mondják hogy milyen jó nekem hogy csurog a pasik nyála utánnam és mégsincs pasim.
2012. febr. 10. 16:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!