Lehetséges, h a barátnőmnek tényleg emiatt olyan szép az arcbőre?
Azt mondta, hogy nappalra hidratáló krémet használ, éjjelre viszont mindig tejes vattával törli át az arcát, attól ilyen szép neki, a szájára pedig vastagon mézet ken.
Lehetséges, hogy tényleg attól van nagyon szép bőre?
Akkor én is kipróbálnám!
l/20
A mézes trükköt már én is halottam meg próbáltam is. Ez hatásos. :) De a tejben nem vagyok biztos. :S A Clinique-nél mondták, meg már halottam több embertől is, hogy aki pattanásos ne nagyon igyon nyers tejet, meg csökkentse le a tejtermék fogyasztását.
Most én is ezzel próbálkozok. :D Eddig nagyon kakaós voltam, majdnem minden nap ittam egy bögrével, kettővel. De egy pár hete nem iszom, és a szám körül már nem jön ki annyi patti. Viszont elég nehéz lemondani róla.
Nah, szóval annyit tudok, hogy belülről nem igazán tesz jót a bőrnek, kívülről használva nem tudom. :D
A mézet úgy kell szájra használni, hogy vastagon bekened, majd 5-6 perc után lenyalod és lemosod :)
rövid távon nagyon hatásos, hosszú távon épp ellenkezője
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!