Barátnőmnek szeretnék egy szép nyakláncot venni. Neten nézegettem és a swarovski láncok nagyon tetszenek. Csak nem tudom honnan rendeljek ahol olcsóbb és hogy valóban eredetit kapok-e?
Figyelt kérdés
Ezek közül melyik szerintetek amelyik tuti eredetit ad el:
Vagy ha tudtok jó online boltot, (vagy akár normál boltot Budapesten) írjátok meg nyugodtan...
2011. jún. 17. 18:17
1/3 nebula válasza:
a második szerintem biztos...van ismerősöm aki rendelt,bár nem swarovski-t
2/3 anonim válasza:
Ezek csak swarovski kristályok, nem maga a márka.
De Pesten pl az Árkádban van egy swarovski bolt, ott találsz valódi márkát,de a kritályok ezekben az áruházakban valószínűleg azok. Hisz a kristály maga olcsóbb amit ők adnak el, mint a márka.
3/3 anonim válasza:
mind a három webáruházban swarovski kristállyal készült ékszert találsz. csak a márkanév más. crocus ékszert már én is vettem. szerintem a minősége is jó. van üzletük a Király utcában.
ha Swarovski márkájút szeretnél akkor azt meg kell fizetni. üzletet bármelyik bevásárló központban találsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!