Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnőmnek kiderült nagy a hasa. Jogos, hogy így már nem tetszik vagy túlságosan izé vagyok?
Gáz, hogy titkolta!
Épp emiatt raknám ki, nem szeretem a sunyi embereket még egy kicsit se.
Ha együtt mentetek welnessezni, akkor csak láttad már meztelenül azelőtt... :D
Ne mondd már, hogy mindig, minden körülmények közt behúzta a hasát.
Ha meg ennyire nem tetszik, akkor szakíts. Végülis én egyszer kellett megérezzem a pasimon a szar szagot, onnantól nem volt visszaút. Sajnos vannak nagyon illúzióromboló dolgok. A nagy has nekem nem lenne ilyen, de ha neked igen... Akkor szakíts.
Fordított nemekkel már repültél volna és jót mosolyogna rajtad az afrikai kókuszgolyó utódod... "Há' mé' nem sportótá?" zengene fel a gyakoris plebsz és te vagy szar.
De így viszont csúnya dolog, és itt is te vagy a szar az egyenlőség nevében.
Ha akkora nagy a hasa akkor azt màr képtelen lenne behúzni úgy, hogy ne is làtszon.
Lehet csak felvan puffadva sajnos az pl rajtam is meglàtszik ha olyat eszem.
Azt írod, hogy barátnőd.
Hogyan lett a barátnőd, ha előtte még nem láttad meztelenül vagy fehérneműben?
Egyébként ruhában nekem is kisebbnek látszik a hasam, de annyira nem is tudnám egyfolytában behúzni, hogy semennyire ne látszódjon.
Így ebben a formában ez egy troll kérdés szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!