Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőmnek tetszik egy fiú, mit tegyen?
Egy barátnőm szerelmes egy fiúba és nem tudja, hogy a srác viszont szereti-e őt. Egymás előtt ülnek magyar órán és a gyerek gyakran hátrafordul és úgy tűnik
, hogy megpróbál vele beszélgetni. Múltkor összefutottak az utcán és a fiú köszönt neki és megkérdezte, hogy merre megy, de mivel nem ugyanarra mentek nem tudtak együtt menni tovább, és ebből arra következtetünk, hogy talán szívesen együtt ment volna vele. Szerintetek? (szóismétlés, nem baj :D)
Ne üsd bele az orrod a más dolgába. Ezt írd le 1000-szer azzal a pennával amit Harry Potter használt az Umbridge-féle büntetőmunkán. Akkor talán megtanulod.
https://www.youtube.com/watch?x-yt-ts=1422579428&feature=pla..
Sziasztok!-én vagyok a "barátnő" és tényleg érdekelne a válasz
Köszi
Anonim oldal, miert kell azzal jonni, hogy a baratnod... ha valaki meg akar kerdezni valamit, az nem a baratnojet keri meg,hanem kiirja.
De mindegy.
Szerintem ha akae valamit a srac, majd lep. Addig ne igazan foglalkozz meg vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!