Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A barátnőmnek tetszik egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőmnek tetszik egy fiú, mit tegyen?

Figyelt kérdés

Egy barátnőm szerelmes egy fiúba és nem tudja, hogy a srác viszont szereti-e őt. Egymás előtt ülnek magyar órán és a gyerek gyakran hátrafordul és úgy tűnik

, hogy megpróbál vele beszélgetni. Múltkor összefutottak az utcán és a fiú köszönt neki és megkérdezte, hogy merre megy, de mivel nem ugyanarra mentek nem tudtak együtt menni tovább, és ebből arra következtetünk, hogy talán szívesen együtt ment volna vele. Szerintetek? (szóismétlés, nem baj :D)

2015. jan. 30. 19:59
 1/8 anonim ***** válasza:
a barátnőm szerint a barátnőd te magad vagy
2015. jan. 30. 20:01
 2/8 A kérdező kommentje:
Gondoltam, hogy lesz ilyen "válasz", de el kell szomorítsalak :D Komolyan kérdeztem, mert nem hisz nekem és kíváncsi mások véleményére is.
2015. jan. 30. 20:05
 3/8 anonim ***** válasza:
majd felnősz
2015. jan. 30. 20:05
 4/8 A kérdező kommentje:
Sőt, nekem édes mindegy, hogy szerintetek ki írta, csak normális válaszokat adjatok, köszi!
2015. jan. 30. 20:07
 5/8 anonim ***** válasza:

Ne üsd bele az orrod a más dolgába. Ezt írd le 1000-szer azzal a pennával amit Harry Potter használt az Umbridge-féle büntetőmunkán. Akkor talán megtanulod.

https://www.youtube.com/watch?x-yt-ts=1422579428&feature=pla..

2015. jan. 30. 20:08
 6/8 A kérdező kommentje:
Éppen a lánnyal telefonálok, tud róla és 2 percenként kérdezi meg, hogy: "Jött már válasz?" :)
2015. jan. 30. 20:11
 7/8 bolcika válasza:

Sziasztok!-én vagyok a "barátnő" és tényleg érdekelne a válasz

Köszi

2015. jan. 30. 20:15
 8/8 anonim ***** válasza:

Anonim oldal, miert kell azzal jonni, hogy a baratnod... ha valaki meg akar kerdezni valamit, az nem a baratnojet keri meg,hanem kiirja.

De mindegy.

Szerintem ha akae valamit a srac, majd lep. Addig ne igazan foglalkozz meg vele.

2015. jan. 30. 20:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!