Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnőmnek tetszik a haverom?
Figyelt kérdés
Haverom mikor itt van vagy talákozunk vele ,pl mond valamit a barátnőm hangosan el kezd nevetni vele és mondja,hogy vicces meg mintha rajta lenne a figyelme,lehet csak túl reagálom?2023. nov. 20. 23:19
1/9 anonim válasza:
Addig minden OK, amíg veled akar lenni. Hadd nevessen.
2/9 anonim válasza:
Amíg a te farkad szopja csak nincs gond :)
3/9 anonim válasza:
Másnál is ugyanilyen a viselkedése, vagy csak a haverod vonatkozásában változik meg feltűnően?
4/9 A kérdező kommentje:
Hát inkább csak az övében
2023. nov. 20. 23:35
5/9 anonim válasza:
Szimpatikus neki, de nem függetlenül attól, hogy neked is a haverod ugyebár - gondolom nem utálnia kellene a barátaid, nem igaz?
Ez még nem jelenti azt, hogy otthagy, de ha betegesen féltékeny típus vagy és ennyire szorongó... hát akkor lehet el fog idővel.
6/9 anonim válasza:
Talán azért nevet, mert a haverod jópofa, meg szellemes.
8/9 anonim válasza:
Amikor már tetszik neki és viccesebbnek találja, nem valódi érzelmek kötik feléd. Én is jártam így, nem valódi szerelem volt a barátom iránt, csak kötődés és tetszett, ezért tudott tetszeni a haverja is, akit viccesebbnek találtam(mert viccesebb volt), ez nálam beindítja a vágyat, így vonzódtam is hozzá. A barátomhoz nem vozódtam. Ne maradj ilyen kapcsolatban, többet érdemelsz. Talán a barátnőd sem tudja, hogy mit is érez.
9/9 anonim válasza:
Volt exem is ilyen volt. Mikor kettesben voltunk akkor mintha citromba harapott volna de mikor átjött a haverom, vigyorgott mint egy idióta. Mikor szét mentünk akkor mondta a haverom hogy rá írt az exem hogy találkozzanak. Ennyit a nők tartásáról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!