Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van, hogy a nők a hibát keresik a férfiben?
Szomorú, hogy a jó tulajdonságokat nem akarjá észrevenni.
Tapasztalat.
Igyekszem a női nem pozitív oldalát gyakorlatilag is tapasztalni, de a 28 évem alatt sok rossz tapasztalatom van.
0% siker
100% bukás
Szia!
Leírsz pár esetet, amikor úgy érezted, hogy a nők csak a hibáidat nézték? Mit kifogásoltak benned, vagy mit kritizáltak?
Én amúgy egy 23 éves lány vagyok, és valamilyen szinten igazad van abban, hogy a nők kritikusak a pasikkal kapcsolatban, csak tudod nem mindegy, hogy milyen az a férfi, akivel az élete hátralévő részét eltölti az ember.
Aki hosszú távra tervez, az szereti kívül-belül megvizsgálni az illető embert, mert nem mindegy, hogy évtizedeket kivel töltök, kinek szülök gyereket stb.
Velem is volt már, hogy férfiakkal ismerkedtem, és volt sok jó tulajdonságuk (udvarias, okos), de mondjuk vagy tutyimutyi volt, vagy gyerekes, vagy nem vonzott testileg, és ezen tulajdonságok közül egy is elég ahhoz, hogy mint férfi és mint társ esélytelen legyen nálam, hiába van mellette jó tulajdonsága is.
Lehet egy férfi ezt nem igazán érti, mert a férfiak általában igénytelenebbek egy nő külsejére-személyiségére, szóval nekik szinte bármelyik nő megfelel, de a felnőtt nők nagyon kritikusak, a gyerekszülés stb. miatt ösztönösen sokkal elővigyázatosabbak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!