Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kér szinte engedélyt hogy ha nem kell csinálni semmit ( otthoni teendők) akkor foglalkozhat e a saját dolgával?
Az a baj hogy ő nem talál egyensúlyt a dolgokban, kényelmes ember. Ő nem tud több dolgot egyszerre vinni, hogy haladjon minden, hogy legyen idő a munkára, otthoni dolgokra, hobbira, kettőnkre stb..
Ezért vannak gondjaink mert úgy éreztem rám marad minden, miközben ő csak itthon munka után hobbzott hónapokon keresztül hajnalig és nem látta meg a teendőket, de ha szóltam nem ért rá.
Most meg szinte olyan érzésem van hogy engedélyt kér, hogy ha szerintem nincs otthoni teendő akkor csinálhatja amit akar. De ő neki is meg kéne látnia és tudni kellene azt hogy mi az amit mindenképp meg kell csinálni vagy elintézni.. és ha az megvan akkor majd hobbi, pihenés stb..
Utolsónál a pont, főleg az ágyneműket illetően :D :D
Viccet félretéve nincs azzal semmi gond, ha te felsorolod az otthoni teendőket, ő pedig a saját dolgait ehhez igazítja, mert belátja, hogy neked ez sok.
Ezt hívják kompromisszumnak. Te is engedsz, mert felírod, és ő is enged, mert megkérdezi, van-e valami, amit meg kellene szerinted csinálni.
Ne legyél házisárkány, senki sem gondolatolvasó :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!