Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

20-24 Csajok, Pasik: Az alábbi szituációban hogyan érdemes ismerkedni egy lánnyal? Ti tapasztaltabban vagytok

Figyelt kérdés

Az albérletünkbe a haverom barátnőjével néha fel szoktak jönni a barátnői.

24 éves vagyok, ők, a csajok 20 évesek.

Egyikük tetszik nekem, és nincs barátja. Szerintetek hogyan kezdeményezzek beszélgetést?

Nekem tetszik a csajszi, és ilyenkor lényegében leblokkolok. Nem is volt még rendes kapcsolatom.

Tudnátok tippeket adni? Vicces beszólásaim kellenének, hogy legyenek, vagy milyenek?, hogy lenne érdemes indítanom, hogy ne az legyen elsőre észrevehető, hogy azért akarok beszélgetni, mert meg akarom ismerni.

Ti olyan tapasztaltaknak tűntök, az itteni HSZ-ek alapján. :)

Csak elindítani nem tudnám az egészet. Valahogy jó kezdéssel szeretnék indulni, és lényegében azt sem tudom, hogy hogyan induljon.

Az is lehet, hogy nem lesz az egészből semmi, én ezt elfogadom, de szeretném megpróbálni. Miután megpróbálom azt szeretném, hogy jól induljon, ne rontsam el az elején. Igazából az elején nem tudom csak, hogy mit merre meddig...

Egyébként a haverommal lakom, és az ő barátnőjével. Mindketten ismerik a csajt, de nem akarom rajtuk keresztül megközelíteni, mert akkor tudom, hogy nem sülne el jól a dolog.

Amikor feljönnek a lakásba, akkor a haverom barátnőjével szoktak beszélgetni, de nem tudom, hogy hogyan menjek oda hozzájuk beszélgetni.

2010. okt. 26. 15:40
1 2 3 4 5
 41/42 anonim ***** válasza:
Kivan pihenve.... :) Amúgy van valami haladás?
2010. nov. 2. 13:53
 42/42 A kérdező kommentje:

még nincs.

TE melyik válaszoló vagy?, vagy csak most végigolvastad a beszélgetéseket?

Most az a baj, hogy én onnan ismerem őt, hogy lakótársnőm mesélt róla, és láttam képeken, meg egyszer volt itt nálunk, de ez alapján nem ismerne szerintem még fel az utcán. Ő viszont nem tud rólam semmit.

Nagyon bánom, hogy akkor, amikor a multkor volt fennt a lakáson lakótársnőmnél, akkor nem beszélgettem vele. Ezt nagyon bánom, mert lehetőség volt, de akkor meg el voltam gondolkozva, mert ZH-ra készültem.

Ugyhogy egyenlőre majd megvárom, hogy feljöjjön valamikor, vagy nem tudom.... :(

2010. nov. 2. 23:26
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!