Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

20-24 Csajok, Pasik: Az alábbi szituációban hogyan érdemes ismerkedni egy lánnyal? Ti tapasztaltabban vagytok

Figyelt kérdés

Az albérletünkbe a haverom barátnőjével néha fel szoktak jönni a barátnői.

24 éves vagyok, ők, a csajok 20 évesek.

Egyikük tetszik nekem, és nincs barátja. Szerintetek hogyan kezdeményezzek beszélgetést?

Nekem tetszik a csajszi, és ilyenkor lényegében leblokkolok. Nem is volt még rendes kapcsolatom.

Tudnátok tippeket adni? Vicces beszólásaim kellenének, hogy legyenek, vagy milyenek?, hogy lenne érdemes indítanom, hogy ne az legyen elsőre észrevehető, hogy azért akarok beszélgetni, mert meg akarom ismerni.

Ti olyan tapasztaltaknak tűntök, az itteni HSZ-ek alapján. :)

Csak elindítani nem tudnám az egészet. Valahogy jó kezdéssel szeretnék indulni, és lényegében azt sem tudom, hogy hogyan induljon.

Az is lehet, hogy nem lesz az egészből semmi, én ezt elfogadom, de szeretném megpróbálni. Miután megpróbálom azt szeretném, hogy jól induljon, ne rontsam el az elején. Igazából az elején nem tudom csak, hogy mit merre meddig...

Egyébként a haverommal lakom, és az ő barátnőjével. Mindketten ismerik a csajt, de nem akarom rajtuk keresztül megközelíteni, mert akkor tudom, hogy nem sülne el jól a dolog.

Amikor feljönnek a lakásba, akkor a haverom barátnőjével szoktak beszélgetni, de nem tudom, hogy hogyan menjek oda hozzájuk beszélgetni.

2010. okt. 26. 15:40
1 2 3 4 5
 21/42 anonim ***** válasza:
bocsi nem én vagyok a kreatív hanem te:D
2010. okt. 28. 21:55
 22/42 anonim ***** válasza:
te most nyalizol?
2010. okt. 29. 08:54
 23/42 anonim ***** válasza:
50%
A nők kizárólag a keményebb férfiakat szeretik. Meg kell mutatni, hogy mit tudsz és a bunyózni tudás ott létfontosságú. Képzeld el taperolja valaki a csajodat azt le kell rendezned egy gyorsított boxmeccsel de ott még nyerned is kell. A másik, hogy mutasd meg a bérpapírod mert különben el sem hiszik, hogy jó anyagi helyzetben vagy. A harmadik, hogy legyen autód és nem lakásod mert az a nőket nem érdekli. És ezen felül, mindig keresned kell a bunyót, mert folyamatosan kell bizonyítani a csajodnak, hogy ő biztonságban van melletted. Jah és minden csapatban akár munkahelyen te legyél a vezető. Sok minden akad még ami keménységgel kapcsolatos de nem jut eszembe. Na ennyi, remélem nem vettem el a kedved.
2010. okt. 29. 12:50
 24/42 A kérdező kommentje:

12:50 es hozzászóló:

Köszi a véleményed !

Viszont annyira szerintem ez nem igaz. Nem minden lány szereti a kemény MACSÓÓ csávókat.

Szerintem amit írtál, az nem teljesen igaz.

2010. okt. 29. 14:28
 25/42 A kérdező kommentje:

20 LÁNYNAK:

Neked meg köszi a hozzászólásokat. Örülök, hogy jónak találod ezt az egyszerű süti receptet.

Egyre szimpatikusabb vagy. :P

2010. okt. 29. 14:29
 26/42 anonim ***** válasza:

ma 14:29

Szeritek megjátszani magukat a neten,a valóságba nem ilyenek..MAJD TE IS RÁJÖSSZ!

2010. okt. 29. 17:45
 27/42 anonim ***** válasza:
Az egyik legfontosabb a státusz,ez kétségtelen,de volt az életemben pár év amikor nem vetett fel a lóvé,sőt munkanélküli naplopó voltam mégis ágyba hozta a nő a reggelit.Miért?Mert nagy és mindig kemény farkam van és ki vagyok gyúrva.Szóval a testi adottságok legalább annyira fontosak.Ha rendesen meg vannak farkalva,mindent megbocsájtanak,akár még azt is ha az összes barátnőjét végigkeféled.
2010. okt. 29. 19:03
 28/42 A kérdező kommentje:

19:03-nak is köszönöm, hogy benéztél ide. :)

Én még mindig naííívan hiszek abban, hogy egy lány és pasi között lehet igaz szerelem.

Olyan szerelem, hogy akkor is melletted van a csaj, ha nincs pénzed, naplopó vagy, ha kigyurt vagy, szóval minden esetben.

2010. okt. 29. 19:25
 29/42 anonim ***** válasza:

Kérdező jó a hozzáállásod, tetszik:)Ez nem naivság:) Jó hogy vannak értékeid amiket fontosnak tartasz. Ne félj attól hogy nem tetszenél a kiszemelt lánynak:)

Kikérném magamnak hogy neten megjátszom magam, nem szokásom. Élőben sem, neten sem. Köszi hogy ismeretlenül vádaskodsz. Attól még hogy te csak olyan lányokat tudsz összeszedni a nagy farkaddal akikben csalódnod kell, még nem mondhatod hogy minden lány iyen. Talán csak rossz helyen keresgélsz. Néhány rossz tapasztalat még nem mérvadó.

20L

2010. okt. 29. 22:12
 30/42 anonim ***** válasza:

tegnap 22:12

Akkor miért nem jössz össze a kedves kérdezövel? Hissz olyan normálisnak tünik!

2010. okt. 30. 10:32
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!