Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

20-24 Csajok, Pasik: Az alábbi szituációban hogyan érdemes ismerkedni egy lánnyal? Ti tapasztaltabban vagytok

Figyelt kérdés

Az albérletünkbe a haverom barátnőjével néha fel szoktak jönni a barátnői.

24 éves vagyok, ők, a csajok 20 évesek.

Egyikük tetszik nekem, és nincs barátja. Szerintetek hogyan kezdeményezzek beszélgetést?

Nekem tetszik a csajszi, és ilyenkor lényegében leblokkolok. Nem is volt még rendes kapcsolatom.

Tudnátok tippeket adni? Vicces beszólásaim kellenének, hogy legyenek, vagy milyenek?, hogy lenne érdemes indítanom, hogy ne az legyen elsőre észrevehető, hogy azért akarok beszélgetni, mert meg akarom ismerni.

Ti olyan tapasztaltaknak tűntök, az itteni HSZ-ek alapján. :)

Csak elindítani nem tudnám az egészet. Valahogy jó kezdéssel szeretnék indulni, és lényegében azt sem tudom, hogy hogyan induljon.

Az is lehet, hogy nem lesz az egészből semmi, én ezt elfogadom, de szeretném megpróbálni. Miután megpróbálom azt szeretném, hogy jól induljon, ne rontsam el az elején. Igazából az elején nem tudom csak, hogy mit merre meddig...

Egyébként a haverommal lakom, és az ő barátnőjével. Mindketten ismerik a csajt, de nem akarom rajtuk keresztül megközelíteni, mert akkor tudom, hogy nem sülne el jól a dolog.

Amikor feljönnek a lakásba, akkor a haverom barátnőjével szoktak beszélgetni, de nem tudom, hogy hogyan menjek oda hozzájuk beszélgetni.

2010. okt. 26. 15:40
1 2 3 4 5
 31/42 anonim ***** válasza:
2010. okt. 30. 11:42
 32/42 anonim ***** válasza:
95%

10.32 nekem tetszik egy fiú, neki tetszik egy lány.

ennyi elég? :)

20L

2010. okt. 30. 14:38
 33/42 anonim ***** válasza:
persze
2010. okt. 30. 14:57
 34/42 anonim ***** válasza:
46%

valaki írta, hogy a vicces beszólások nem a te tereped

sajnos igaza van, nem tűnsz valami érdekes személyiségnek, de attól még lehetsz egy kedves ember

hátha ez bejön a lánynak

sok sikert

ne erőltesd a vicceskedést, mert csak rosszabb lesz, ha nem jön be

a nők ne ugyanúgy veszik a poénokat

2010. okt. 30. 17:13
 35/42 anonim ***** válasza:
90%
én nem mondtam hogy nem tűnik érdekes személyiségnek, nem csak az az érdekes, akiből nonstop dől a hülyeség.
2010. okt. 30. 21:46
 36/42 anonim ***** válasza:
Na az én igényeim elég magasak... Majd meglátjátok milyen értelemben... A kinézet nekem nem túl sokat számít. Ez nem sablon szöveg, hanem, ha megfog a személyisége, valahogy a srác is jóképűbbnek tűnik. Persze a reménytelen az is marad és valószínűleg semmi esélye nálam. Aki meg helyes, de hülye, az elismerem, hogy tetszik, de nem fogok soha másképp gondolni rá. Elegem van ebből a sok begyepesedetből, akik bebeszélik maguknak, hogy csak azért nincs nőjük, mert ők olyan jószívűek, kedvesek, aranyosak, helyesek meg minden, de nincs nekik kocsi, pénz és nem bunyóznak... Szóval a nőkre kell kenni... Chh. Szánalmas. Én nyíltan kimondom: a Pokolba az ilyen hülyékkel. Undorodom az ilyen emberektől, egyszerűen annyira taszítóak, hogy tökön rúgnám mind. Ami fontos nekem: a humor és az intelligencia. Valamint az, hogy betartsa az ígéreteit mindenképpen, akármilyen apróságról is legyen szó. Valamint, hogy legyen velem kíméletlenül őszinte. Kábé ennyi. Az egyedi személyiség a lényeg. Mármint az igazán egyedi.
2010. okt. 31. 08:07
 37/42 A kérdező kommentje:

08:07es, eggyel fentebbi hozzászólónak:

Köszi szépen a hozzászólásod. Tetszik, amit írtál. :)

Azt is írod, hogy jó humorú legyen. Az az igazság, hogy ezt nagyon sok csaj írja, hogy jó humorú legyen, de én nem tudom pontosan, hogy mit jelent.

Mire gondolsz ez alatt?, hogy állandóan legyen vicces megnyilvánulása?, beszólása? , mert akkor meg már túl bohóc -os a pasi ,nem?

köszi

2010. okt. 31. 11:45
 38/42 anonim ***** válasza:
csavaros humora legyen,bármikor tudjon meglepetést okozni,beleszönni v mit,és az viccesre kerekedik ki..érted már? bóhocokon nem tudom mit lehet nevetni,nekem inkább siralmasak,eröltetetnek tünnek..az én verzióm inkább természtes..
2010. okt. 31. 20:00
 39/42 anonim ***** válasza:
41%

Hogy legyek népszerű a csajok körébe? :D

Szerintem a helyes sorrend az ez:

1.Legyél nagyon bunkó

2.Vegyél szűk farmer nadrágokat

3.Zselézd fel a hajad mindennap

4.Szólj be minden tanárnak,de ha lehet úgy szólj be,hogy jól kib.sszanak veled,hogy egyest kapj,és akkor biztos te leszel a király!

5.Beszélj a WOW-ról,a CoD2-ről,a CoD4-ről

6.Mindennap vagy mindenhéten más csajjal járj

7.Ne legyél szerelmes,csak a sz.xre hajts

8.Dicsekedj a barátaidnak a f....d méretével,mikor ott vannak a csajok is!És hangosan beszélj,hogy ők jól hallják!

...\"Izmos kockahas,üres fej,bronzos bőr és kék szemek...\"

NÁLAM NINCSEN SZERENCSÉÉÉD:D:D

2010. nov. 1. 19:33
 40/42 A kérdező kommentje:

Előző hozzászólónak:

Nem tudom, hogy miért írtad ezeket. :)

2010. nov. 2. 13:36
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!