Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ragaszkodom hozzá szeretőként ha nem is szeretem es nem vagyok elegedett?

Figyelt kérdés

Csak a figyelem kell tőle a szép dolgok, nem akarok kapcsolatot vele.

Nem vagyok szerelmes bele. Az viszont zavar hogy nem kapom meg a kezdeti rajongást tőle. Én ugyanúgy viselkedek vele mint az elejen. Ő miért nem tud? Emelett tok kulonbozoek vagyunk tobbek közt ezért se jönnek vele össze ezért se vagyok szerelmes bele. Akkor miért nem tudom elengedni ha elégedetlen vagyok? Azertvagyok elegedtlen mert nem kpok rajongast es sokszor leszar lelkileg. Belefaradtam h h en vagyok az utolso az eletebe. Nyilvan tudtam ezlesz és nem is érdekelt mert soha nem szerettem szerelemmel de evek multan mar kiabrandito megalazo. Kérdés: Megszokás miatt nem megy h szakitsak vele vagyazert mert ha találkozunk 1 heten 1 akkor jolerzem magam, szeretethianyos vagyok?

Nem vagyok egyébként kapcsolatfuggő mert rengetegszer voltam évekig egyedul uh nem gond az egyedullét.

2024. márc. 24. 15:48
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
Én nem akarok senkit magam mellett megtartani, ha menni akar menjen nyugodtan. Nem ér annyit senki, hogy én miatta bevessem magam, mindenféle bugyuta praktikákat alkalmazzak amelyek úgyse örökéletűek, sőt sokszor fordítva sülnek el. Hogyha egyszer elmúlt a vonzalom, izgalom akkor nem lehet vissza varázsolni főleg szeretői viszonyban hiszen mély érzések sosem kötötték össze a két félt. A kérdező hiába ragaszkodik ha a másik nem. Nem lehet rászedni, hogy másképp érezzen.
2024. márc. 24. 19:42
 22/28 anonim ***** válasza:
tévedsz, a lángot folyton fent kell tartani, a tüzet szítani kell. Ha párkapcsolat, szexkapcsolat, szeretői kapcsolat, ahol férfi és nő van, ez mindenhol érvényes.
2024. márc. 24. 19:45
 23/28 A kérdező kommentje:
Szerintem ez 1 jo otlet amit itt paran irtak h valami elfoglaltsagot talalni h lassa h valami leköt valamiert en is rajongok. Nem oedig 1 uncsi otthonulős csajszi vagyok. Igy nincs feltekenykedes h pasi van a dologban de megis latja h van eletem nelkule is es ha aztakarja h beleferjek a naptaraba neki kell az otthoniakat atszervezni
2024. márc. 24. 19:47
 24/28 anonim ***** válasza:

Annyit ér neked a férfi aki igazából csak szexre tart, de nem vagy belé szerelmes? Egyáltalán tudod, hogy milyen hülyeségeket hordasz össze? Még ha szerelmes lennél valahol érthető lenne, hogy sehogyse tudsz lemondani róla, nehéz szerelmesen gondolkodni. De nem vagy az, te magad írtad. Szeretet és figyelemhiányos vagy és rá pazarlod az értékes életed! Miközben magadra kéne, ki kéne heverni ezt a viszonyt és más férfiakkal ismerkedni. Biztosan akadna köztük akikkel szexelhetnél, beszélgethetnél amennyit akarnál, sőt párkapcsolat is lehetne belőle, szerelem is.

A szóban forgó férfi rád unt és lehet, hogy észrevenné, hogy másabb vagy, féltékeny lenne a nemiszerved miatt, birtokló lenne, de ragaszkodás szó szerint irántad nem bújna elő, mert eleve nem volt ott. Csak pótolta veled amit a másik nőtől nem kapott meg. Talán pótolja más nőkkel melletted is, nem biztos, hogy az egyetlen szeretője vagy, nem tuti, hogy nem szakítaná meg veled az ágybabújást egyáltalán.

Te olyasmit vársz el tőle amit nem tud neked megadni a szó szoros értelmében!

De én tőlem nyugodtan pocsékold az időt rá ha neked az szükséges ahhoz, hogy belásd, hogy csak te iparkodsz, ő neki teljesen mindegy, hogy leszel tovább a szeretője, vagy sem.

2024. márc. 24. 19:55
 25/28 anonim ***** válasza:
51%

24, először is mi lenne ha nem minősítgetnél másokat? pl a kérdezőt és engem. "hülyeségeket beszél, nem normális stb stb." De azért ebben a hangnemben akarod neki elmagyarázni, hogy mit kellene tenni. Szerintem fogalmad sincs a szeretői viszonyok dinamikájáról. Érdekes, hogy ajánlod neki a szexkapcsolatot, már ne is haragudj, de rengetegetn vannak, akik pont azért mennek bele szeretőként, mert akarnak 1 fix szexkapcsolatot, akihez azért kötődnek valamilyen szinten, vonzódnak hozzá. Az most, hogy a pasi házas...kit érdekel, sőt még jó is, mert nem akarnak vele komolyabban elköteleződni. Sőt, jobb is mint egy facér, aki legalább 30 nőt dug egyszerre párhuzamosan. Lehet, hogy a nős is dug többet, de valljuk be, neki azért nehezebb kivitelezni ezt.

Akkora ideológiát gyártasz ebből, hogy "az egyetlen értékes életed rá pazarlod" stb. Különbözőek vagyunk, nem mindenkinek jön be a klasszikus párkapcsolat. Nyitott házasságok, poliamor kapcsolatok. Ezek szerint ők is elcseszik az életüket, mert nem 1 valakivel vannak fixen monogám kapcsolatban. Ha szerelmes lenne, és azt várná, hogy a házas férfi vele legyen fix tartós kapcsolatban, akkor valószínűleg én is helyreigazítanám, hogy a szeretői kapcsolatok nem erről szólnak. De ebben az esetben egy alapvetően szexkapcsolat (ne csak a névből induljunk ki, ott sem csak a nemiszervek találkozásáról van szó) férfi-női dinamikájáról van szó, amivel a kérdező nem elégedett. Ellaposodott, megunt. Ami hidd el, bárhol megtörténik. Te egyszerűen nem tudod azon túltenni magad, hogy ez egy szeretői kapcsolat, túlságosan a saját perspektívádból indulsz ki. Tele vagy ítélettel, és így nem is tudsz igazán normálisan hozzászólni a témához.

2024. márc. 24. 20:28
 26/28 anonim ***** válasza:

Ne légy már sértődékeny. Én tőlem azt csináltok mindketten amit csak akartok. Ha nektek jó szeretőként létezni és közben praktikákat bevetni, hogy ne legyen vége akkor hajrá. De akkor se normális, hogy egy szingli ember foglalt emberre pazarolja az idejét főleg ha nem szerelmes meg ha fölösleges. Az a szerető nem azért fog váltani viselkedést, hogy őt megtartsa hanem azért, hogy ne vesszen el a fix nemiszerv. A kérdező nem azt akarja, ő teljesen mást szeretne. Rajongást, odaadást, izgalmat, de nem tudja neki megadni. Bármikor a visszony alatt elhagyhatta volna a párját érte és lehetne vele együtt, vagy ha nem is, de legalább többször együtt. Lehetnének barátok a szex mellett, de nem akarja, nem tud az lenni mert soha nem úgy nézett rá és soha nem is fog. Ezért fölösleges az egész taktika! Engem nem zavar, hogy szerető. Azt nem értem, hogy ha elmúlt a varázs akkor miért erőlteti, hogy felébressze, rajongjon, másszon érte a férfi amikor lehetetlent akar tőle.

Azért nem normális tanács amit írtál mert húzza az életét mellette.

"Azertvagyok elegedtlen mert nem kpok rajongast es sokszor leszar lelkileg."

Aki leszarja lelkileg, az utolsó helyen van (érthető módon) az miért akar a második, első helyen lenni, miért szeretné, hogy lelkileg támogatja? Elégedetlen a kérdező. Boldogtalan.

Meddig tartana az az állapot, hogy négykézláb mászna a férfi érte? Nem sokáig! Lehet egyáltalán mégcsak el se kezdődene mert személyesen vetne véget az egésznek.

A te tanácsodtól még azzal is többre megy, hogy kerek-perec őszintén megmondja, hogy ez neki kevés és többet szeretne és ha a férfi csak ígérget akkor tisztán lát.

A játszma sose jó, nincs értelme főként hosszú távon.

2024. márc. 24. 20:47
 27/28 anonim ***** válasza:
51%
A szeretői viszonyt akarja felpezsdíteni, ami ellaposodott. Nem akar többet a szeretői viszonynál, hanem azt a kezdeti rajongást, érdeklődést szeretné, amit a férfi mutatott iránta kezdetben, amikor nagyon meg akarta kapni. Nem értem miről beszélsz, a szeretői viszonynál ez ugyanúgy megvan, hogy a férfi hódít, teper, sőt...ajajj. Ugyanazok a dinamikák mint a párkapcsolatban, távolodás-közelítés, főleg egy hosszú viszonyban. Vagy te ezt úgy képzeled el, hogy jöttünk láttunk, szexeltünk, mindenki megy a maga dolgára? És a szerető egy érzéketlen tárgy? Sokaknál teljesen olyan, mintha egy 2. párkapcsolatot tartana fent a megcsalt fél, csak nem élnek együtt, meg a legjobb esetben tisztázva van, hogy nem is fognak. Még egyszer mondom, ez nem játszma. Külön irodalom van arra, hogy az ellaposodott kapcsolatokat hogyan lehet feldobni. Csak itt nem párkapcsolat, hanem szeretői kapcsolat izgalmasabbá, kielégítőbbé tétele a cél. Azt már a kérdezőnek kell eldöntenie, hogy megéri-e ekkora energiát ebbe fektetni, van-e annyira értékes a pasas.
2024. márc. 24. 21:01
 28/28 anonim ***** válasza:
De te nem érted, hogy le se szarja,hogy mi van vele, mit érez? A szeretői kapcsolatot se lehet feldobni ha csak az egyik fél szeretné! És de játszma ha direkt nem veszi fel a telefont, elnapolja a talikat, "féltékennyé" akarja tenni! Ez párkapcsolatban sem működik. A tiszta beszéd, az őszinteség sokkal kifizetődőbb. Egyébként én kétlem, hogy a kérdező kizárólag a szeretői viszonyt szeretné feltunningolni. Saját magát inkább pontosan azzal, hogy a férfi teper, nem érdekli, hogy a kapcsolatával mi lesz csak neki tegyen eleget. Legyen olyan még jobb hozzá mint az elején holott le lett szögezve, hogy csak szex. A szeretői kapcsolat nem barátság extrákkal típusú kapcsolat. A rajongás, ragaszkodás nem egyenlő a vonzalommal. A kérdező egyértelműen más síkra akarná felhúzni a szeretősdit és nem fog sikeres lenni.
2024. márc. 24. 21:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!